NAPALI DINAMOVE NAVIJAČE U SKOPLJU I KOD NIŠA: / 'Autobus je kamenovan, a srpska policija uopće nije reagirala'

Image

Uoči i nakon utakmice 2. pretkola Lige prvaka između Vardara i Dinama dogodili su se navijački incidenti.

13.7.2016.
12:20
VOYO logo

Sportske novosti pišu kako su pripadnici BBB Fan Cluba, Dinamova navijačka grupacija koja je bliska Zdravku Mamiću i aktualnoj upravi kluba, napadnuti u utorak dok su mirno ispijali svoje piće u pubu u središtu Skoplja. Napad je navodno izvelo 50-ak huligana.

Iako se spekulira o tome kako su napad izvršili pripadnici Delija iz Kumanova, bolji poznavatelji balkanske navijačke scene tvrde kako Delije iz Kumanova ne postoje, te da su za napad odgovorni navijači Vardara koji su napali zagrebačke simpatizere jer su ovi došli u njihov grad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKA POBJEDA U TEŠKIM UVJETIMA: Sreća na strani Dinama, Makedonci triput pogodili vratnicu!

No na tom se nije zadržalo. Nakon susreta na povratku prema Zagrebu kod Niša nepoznati napadači kamenovali su u 3 ujutro autobus u kojem su bili navijači kluba iz Maksimira, povjerenici kluba te žene. Na autobusu je razbijen prozor, a počinitelji nisu uhvaćeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikakvih problema nije bilo u Makedoniji, ali čuo sam nešto o incidentu momaka iz Zagreba koje je navodno napala skupina srpskih navijača u središtu Skoplja uoči utakmice. Iz Đakova nas je išlo 27 i Makedonci su nas dočekali sjajno. Na stadionu je bilo veliko osiguranje, 700 policajaca čuvalo je nas 70", rekao je navijač Zlatko za 24 sata i dodao:

"Srpska policija pratila nas je do naplatnih kućica. Negdje oko pola četiri 'partizani', kako smo ih nazvali jer su pobjegli u šumu, razbili su nam dva stakla. Srećom, pukla su samo vanjska. Vidjeli smo ih, riječ je o dvojici mladića i jednoj djevojci. Srpska policija bila je iza autobusa, ali ništa nisu napravili", dodao je Zlatko Mesić iz Đakova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo