NAKON VELIKOG TRIJUMFA NA POLJUDU: / ´Ovo je za sve koji su patili´

Image

Nogometaši Hajduka s 1-0 su na svojem stadionu pobijedili velikog rivala, zagrebački dinamo, i prekinuli katastrofalan niz od dvije i pol godine bez pobjede nad Modrima.

20.3.2016.
18:33
VOYO logo

`Čestitke mojoj momčadi, način na koji su ovo interpretirali zalužuje svaku pohvalu. Dali su sve od sebe, bili su kreativni, stvarali su šanse, mogli su i ranije privesti utakmicu mirno kraju... Rekao sam im da često mentalitet pobjeđuje kvalitetu, a danas su imali i vrlo kvalitetnu tehničku izvedbu. Pobjedu poklanjam svim najvjernijim navijačima koji su patili i trpjeli bolne udarce. Hvala im na strpljenju, hvala što su bili uz nas kad nam je bilo najteže, nadam se da će ovakvih trenuntaka biti i više`, prenose Burićeve riječi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je pobjeda pvećala samopouzdanje nogometaša Hajduka uoči uzvratne utakmice protiv Modrih u Kupu. Dinamo je prvu utakmicu pobijedio 2-0. `Mi ćemo se pripremiti za tu utakmicu, ali 2-0 je jako neugodan rezultat. Mi smo imali jako puno prilika za riještti ovu utakmicu, ali kad neće u gol, neće ni od dvije stative... Nema nam druge nego uložiti više truda, znoja, iskrvariti da bi se ta sreća vratila na našu stranu. Moguće je sve, mi ćemo pokazati svoje pravo lice jer u četiri utakmice protiv Dinama mi smo odigrali dobro sve osim jednog poluvremena u srijedu`, kazao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Zoran Mamić priznao je da je pobijedila momčad koja je pokazala više na terenu. `Mi u pripremi nismo podcijenili Hajduk, nikad ne podcjenjujemo naše protivnike pa tako nismo ni Hajduk. Bili smo svjesni da će Hajduk biti bolji, ono iz Kupa nije pravo lice Hajduka, a mi smo bili u problemima s ofenzivnim igračima. Kad se na to doda da nismo odgovorili na agresiju, da nismo uspjeli s viškom veznih igrača u sredini terena osigurati kontrolu lopte, da smo gubili puno lopti i dali Hajduku priliku da brzo izlazi u kontre, onda je rezultat takav kakav jest`, navodi njegovu izjavu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove utakmice prednos prvoplasiranog Dinama nad drugom Rijekom sada iznosi samo dva boda. Nom, Dinamov strateg smatra da titula nije ugrožena. ` Što znači ugrožena? Mi smo prvi, imamo dva boda prednosti koja ćemo nastojati zadržati u ovih osam utakmica do kraja. Iako smo već jednu utakmicu u Rijeci izgubili našom glupošću, mi vjerujemo u sebe. Na koncu ćemo podvući crtu i vidjeti tko je bio bolji `, poručuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo