NAKON LEGENDE REALA I ŠPANJOLSKI MEDIJI ZBOG HRVATA PROZIVAJU ZIDANEA: /

'Ta se scena stalno ponavlja'

Image
Foto: Profimedia

Uvijek kada uđe u igru Madriđani izgledaju puno bolje

4.11.2020.
13:26
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je legenda Real Madrida, PredragMijatović, poručila kako mu nije jasno zašto ZinedineZidane u najvažnijim utakmicama drži LukuModrića na klupi, i španjolski As se osvrnuo na status Hrvata u Kraljevskom klubu.

Image
LEGENDA REALA ZBOG MODRIĆA SASULA PALJBU PO ZIDANEU: /

'Nije mi jasno zašto to radi. Siguran sam da to Luku smeta'

Image
LEGENDA REALA ZBOG MODRIĆA SASULA PALJBU PO ZIDANEU: /

'Nije mi jasno zašto to radi. Siguran sam da to Luku smeta'

Novinar Mario de la Riva u tekstu pod naslovom 'Zlatna lopta na klupi' navodi kako je Modrić bio zamjena u tri najvažnije utakmice sezone (El Clasico, Borussia Dortmund i Inter), ali kada igra bude na vrhunskoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta se scena ponavlja u najvećim utakmicama Reala ove sezone. Modrić u prvom dijelu gleda utakmicu s klupe. Tako je bilo na Camp Nou, na gostovanju kod Borussije i na Di Stefanu s Interom. Tri utakmice u kojima je pobjeda bila upitna, a najbolje minute Madrida poklopile su se s ulaskom Modrića na teren. Tako je bilo i s Nerazzurrima. Ušao je u igru i Rodrygo je nakon dvije minute zabio gol kojim je Realu otvoren daljnji put u Europi", navodi As.

"Unatoč činjenici što je Hrvat dokazao da još puno toga ima za pružiti, Zidane se striktno drži politike rotiranja Modrića. Prvu veliku utakmicu sezone protiv Barcelone počeo je s klupe, ali 21 minuta bila mu je dovoljna da ostavi trag: zabio je pogodak koji je presudio utakmicu. Protiv Borussije opet je punio baterije na tribinama, a onda je ušao 24 minute prije kraja i imao je imao 28 dodavanja od kojih je 93% bolo preciznih. Niti takve predstave i siva izdanja Tonija Kroosa, koji više liči na onog igrača od prije dvije sezone, nego preporođenog koji je s četiri gola i pet asistencija pomogao Realu da lani dođu do naslova, ne mijenjaju ništa", piše As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

MADRID, SPAIN - November 03, 2020: Luka Modric of Real Madrid CF gestures during the Champions League Group B football match between Real Madrid CF and FC Internazionale. Real Madrid CF won 3-2 over FC Internazionale.,Image: 567264274, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Modrić je ove sezone, inače, upisao deset nastupa, od kojih je šest započeo, a u četiri je ušao s klupe. Na travnjaku je proveo 551 minutu, imao je 293 precizna dodavanja (87,56%), 38 puta je vratio loptu u svoj posjed, izgubio ih je 88, bio je bolji u 36 duela, pretrpio je devet prekršaja te je zabio dva gola.

Za ilustraciju Kroos je nastupio u osam utakmica (dvije propustio zbog ozljede), šest ih je startao, na travnjaku je proveo 493 minute, imao je 256 preciznih dodavanja (90,46%), 26 puta je vratio loptu u posjed, izgubio ju je 68 puta, bio je bolji u 25 duela, pretrpio je pet prekršaja, nije zabio, ali je namjestio jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo