NAKON ČUDESNOG GOLA: / Bilić otkrio bizarnu ozljedu svog napadača, a onda briljirao izjavom koja je nasmijala Engleze

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Menadžer West Hama Slaven Bilić otkrio je kako se napadač čekićara Andy Carroll prošlog tjedna bizarno ozlijedio pri fantastičnom golu Crystal Palaceu.

19.1.2017.
18:10
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Andy Carroll prošle je subote zabio fantastični pogodak u susretu 21. kola Premier lige između West Hama i Crystal Palacea (3-0). Carroll je bio prvo ime susreta zbog svog fantastičnog goa škaricama za 3-0. Njegov pogodak već sad konkurira za najbolji gol sezone i vjerojatno će se do završetka sezone emitirati po uvodnim špicama TV emisija koje prate Premier ligu.

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

POGODI TKO NE DOLAZI NA VEČERU: Suigrači izopćili Payeta, više ne žele sjediti s njim za istim stolom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mučio se s brojim ozljedama

Carroll se u karijeri mučio s brojnim ozljedama, a ni u Bilićevoj eri nije drugačije. I dalje muku muči s ozljedama, što Biliću i nije baš drago. No, ono što Hrvata uveseljava je činjenica da je Carroll posvećeniji nogometu nego što je tio bio slučaj prije dolaska bivšeg izbornika Hrvatske.

Napadač čekićara ove je sezone odigrao samo devet utakmica i zabio tri gola jer je tri mjeseca proveo na bolovanju. I sad mu se ponovno smiješi bolovanje, ali ovog je puta zbog svojeg akrobatskog pogotka kojeg će on i navijači čekićara pamtiti čitav život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije pokušao ništa tako spektakularno cijeli tjedan'

"Ozlijedio je vrat, odnosno istegnuo je kralježnicu zbog naglog pokreta glave pri onim škaricama. Nije pokušao ništa tako spektakularno cijeli tjedan," našalio se Slaven Bilić koji se nada da se Carrol nije ozbiljnije ozlijedio, prenosi britanski Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolio ga je vrat cijeli dan, ali trebao bi biti spreman za Middlesbrough u subotu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo