NAKON ČISTKE U HAJDUKU: / 'Brbić je jedan od najvećih predsjednika u povijesti'

Image

Nakon što ga je Nadzorni odbor smijenio s funkcije predsjednika Hajduka, Marin Brbić je izjavio da je sretan što se to dogodilo na dan kad su zaposlenicima splitskog kluba isplaćena sva dugovanja.

1.4.2016.
17:34
VOYO logo

Nadzorni odbor je, podsjećamo, smijenioBrbića s 5-4 u glasovima nakon čega je predsjednik NO-a Ljubo Pavasović Visković podnio ostavku. Poslije njega je isto napravio i sportski direktor Goran Vučević kojem je NO iznenađujuće izglasao povjerenje.

Image
POTRES U HAJDUKU: /

Brbić više nije predsjednik kluba, ostavke podnijeli Pavasović Visković i Vučević!

Image
POTRES U HAJDUKU: /

Brbić više nije predsjednik kluba, ostavke podnijeli Pavasović Visković i Vučević!

'Ne dugujemo ni lipu'

"Veseli me što se moja smjena dogodila na dan kada smo svim zaposlenicima isplatili sva dugovanja te kada nikome ne dugujemo niti lipu. Time sam zaokružio ciklus, te ispunio cilj koji mi je bio pri dolasku u klub. Želim sreću svom nasljedniku, ne mogu reći da sam razočaran jer sam ovo očekivao. Žao mi je što mi nisu dali priliku dovršiti započeti posao i projekte koje smo pokrenuli. Klubu želim što uspješniji nastavak života jer ja Hajduk iznad svih nas", prenosi Brbićeve riječi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ljubo Pavasović Visković

Pavasović Visković je, pak, pred novinarima objasnio svoju ostavku.

"Hvala Brbiću i Vučeviću, Hajduk je opstao zahvaljujući sinergiji bivšeg NO-a, predsjednika i sportskog direktora. Ne želim sudjelovati u daljnjim događanjima nakon smjene Brbića. Nisam šokiran, bilo je sve ovo predvidivo nakon izbora za predsjednika Uprave. Činjenica je da različito vidimo budućnost kluba, razišli smo se u stavovima. Marin Brbić je jedan od najvećih predsjednika Hajduka jer je došao kada je klub bio gotov i dužan 105 milijuna kuna", rekao je poznati odvjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hajduk nije obezglavljen'

Dodao je da će njegov odlazak možda pomoći u normalizaciji odnosa između Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), te da će proces izbora novog predsjednika kluba trajati oko dva mjeseca.

"Ne bih rekao da je klub obezglavljen. NO ima pravo napraviti ono što misli da je pametno. Nemam razloga sumnjati u ljude koji su preuzeli odgovornost za klub u ovom trenutku, Krnića, Marasovića i Šalinovića", zaključio je Pavasović Visković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo