NAKLON DO PODA IVICI OLIĆU: / 'Istinski borac oprašta se od Bundeslige'

Image
Foto: AFP
20.12.2015.
17:49
AFP
VOYO logo

Tvrdi to autor teksta objavljenog na internetskim stranicama Kickeraprema kojem je hrvatski reprezentativni napadač svoju posljednju utakmicu za HSV već odigrao. Njegov oproštaj od njemačkog nogometnog prvenstva u kojem je u bogatoj i uspješnoj karijeri nastupao za niz klubova, a najuspješnije za minhenski Bayern, najavio je i novinar Bilda u subotnjoj utakmici.

‘Istinski borac napušta Bundesligu’

Putem profila na društvenoj mreži Twitter prokomentirao je Axel HesseOlićev ulazak u igru tijekom utakmice protiv Augsburga. Napisao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ulazi Olić. Njegovih posljednjih deset minuta u HSV-u. Istinski borac oprašta se od Bundeslige.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić neće zvati zaslužne

Tih posljednjih desetak minuta utakmice mogli bi uistinu i značiti Olićev oproštaj od kluba u kojem u ovoj sezoni ne dobiva priliku. Sakupio je tek osam nastupa u sezoni i to uz prosjek od niti osamnaest minuta po susretu. Ostvario je jednu asistenciju, a sve to znači da je poprilično udaljen od popisa kojeg izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić slaže sa sudionicima EURO-a.

Jer, ako je vjerovati Čačićevim izjavama, odlazak sljedeće godine u Francusku izborit će samo oni s minutažom i učinkom u svojim klubovima. Temeljem zasluga na EURO ne bi trebao nitko ići, a to se odnosi i na napadača iz Davora čiji su neumorni trk i završnica zadužili reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se da će Olić karijeru nastaviti graditi u Sjedinjenim Američkim Državama, premda zasigurno postoje i europski klubovi koji bi ga rado udomili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo