Najveće nogometno razočaranje: Potjerali su ga čak i iz Šumadije!

Freddy Adu nije imao sreće niti u Šumadiji. Jedan od najvećih nogometnih talenata potpuno je nogometno propao i njegova karijera je vjerojatno stigla do samog kraja.

22.12.2014.
12:30
VOYO logo

Najmlađi sportaš s profi ugovorom u svijetu sporta postao je jedno od najvećih razočaranja u povijesti nogometa. S 14 godina je igrao seniorski nogomet u SAD-u, Benfica ga je kao 17-godišnjaka platila dva milijuna dolara i nevjerojatno pogriješila.

Kao što smo već pisali, Adu je samo briljirao na 'Football Manageru'. Amerikanac je na kompjuterskoj igrici bio jedan od najboljih nogometaša planete, a u pravom životu ga je Benfica slala na posudbe. Talent mu je propadao od Portugala go Grčke i Turske, a neslavno su završili pokušaji povratka u SAD-u i Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/XGFO-qiuC38

Šansu je dobio u Jagodini, stigao je na početku sezone i od tada je na terenu proveo samo 14 minuta u Kupu Srbije, a u srpskoj Superligi nije zaigrao. Ovih dana je raskinuo ugovor i sa srpskim klubom. Prije deset godina su mu tepali - novi Pele, kakva je to bila zabluda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo