NAJUGLEDNIJI ŠPANJOLSKI SPORTSKI DNEVNIK GAZI PO KAPETANU VATRENIH: / 'Modrić je jedan od razloga zašto je Real očajan'

Image
Foto: Profimedia

Ove sezone Modrića se zaista teško može okriviti za loše rezultate, ali...

21.10.2019.
9:07
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid je ponovo doživio debakl. Izgubili su od autsajdera Mallorce s 2:1 u devetom kolu španjolske Primere i sada su prvo mjesto ljestvice prepustili najvećem rivalu, Barceloni. Međutim, gubitak prvog mjesta čak i nije toliki problem koliko brine jalova igra momčadi Zinedinea Zidanea.

Protiv Mallorce su, doduše, igrali u prošaranom sastavu jer je dosta igrača izostalo zbog ozljeda, uključujući i Luku Modrića, ali ovaj kiks je savršeno legao najuglednijem španjolskom sportskom dnevniku da raspali kritiku na račun Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom novog posrtaja objavili su tekst koji navodi deset razloga zbog kojih je Real Madrid očajan. Jedan od glavnih krivaca je vratar Thibaut Curtois koji valjda prima više nego što brani, zatim je to nesnalaženje novih igrača, pa dakako ozljede, loš ulazak u utakmice, neuigranost... Ali nama najzanimljivije jest činjenica da su kao jedan od loših razloga naveli i Luku Modrića.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia, Alamy

'Modrić dao svoje'

"Sredina terena mjesto je na kojem se utakmice dobivaju i gube. I na kojem Real ima ogromne probleme zato što tamo nema dovoljno opcija. Modrić i Kroos tamo su nezamjenjivi, ali oni su dali svoje i na putu su prema dolje, dok Iscove igre pokazuju isto. James se jako trudi, ali nikako da pronađe pravu formu, što previše toga ostavlja na Casemirovim plećima. Valverde tek treba pokazati da je vrijedan stalnog igranja", piše to Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Modrića se zaista teško može okriviti za loše rezultate Reala jer je odigrao samo pet utakmica do sada od mogućih 11, a kada je igrao Real je uglavnom igrao bolje te je čak jednom i zabio. Iako više nije u top-formi, dojma smo kako Modrić ipak nije razlog loše igre Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo