NA POMOLU SENZACIJA: / Niko Kranjčar blizu prelaska u Hajduk?

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar mogao bi postati novi igrač Hajduka.

15.6.2015.
12:13
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Kranjčar je još uvijek formalno igrač Dinama iz Kijeva, a njegov ugovor s ukrajinskim klubom vrijedi do 2016. godine. No, kako Kranjčar nije u planovima za sljedeću sezonu, a igranje u QPR-u ne dolazi u obzir jer je spomenuti klub ispao u drugu ligu, i otpustio devet igrača, Hajduk ispada kao realna opcija. Kranjčar voli život u Londonu, Kranjčar zarađuje odličnih 2,2 milijuna eura po sezoni, no posljednjih dvije godine i ne pruža one partije zbog kojih je bio na glasu kao najveći talent hrvatskog nogometa.

Zaludio Split, izdao Zagreb

Bivši i potencijalni Vatreni je 2005. godine prešao iz zagrebačkog Dinama u Hajduk, u jednom od najvećih i najluđih transfera u hrvatskom nogometu. Split je, tada, bio poludio za čovjekom koji je nosio majicu "Ponosan kaj sam Purger", a Bad Blue Boysi su ga proglasili izdajicom, simbolično mu zapalivši svijeće ispred njegove zgrade. Kranjčar je Hajduk napustio posljednjeg dana kolovoza 2006., nakon sezone i pol u Splitu otišao je u Portsmouth i započeo svoju englesku avanturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se raskid ugovora

Iako je već tada mogao pobjeći iz Dinama put Kijeva, Niko se ipak odlučio za Poljud, a kada je na kraju i prešao u Dinamo Kijev, nikada nije tamo zaživio, i ubrzo je poslan na posudbu. Sada se čeka raskid ugovora s ukrajinskim klubom, a prelazak u Hajduk izgledao kao realna opcija. Kranjčar bi se 26. lipnja trebao pojaviti na pripremama u Kijevu, a u danima nakon početka priprema bi se trebala znati i njegova sudbina u ukrajinskom klubu. No, nije nemoguće da se neke stvari doznaju u danima koji slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo