BIZARNO / Mračna životna situacija nogometne superzvijezde. Pogba otkrio pravu pozadinu priče koja je odjeknula Europom: 'Platio sam vrača, ali...'

Image
Foto: Profimedia

U priči koju je iznio njegov brat Mathias spominje se i da je Paul Pogba angažirao vrača da baci kletvu na Kyliana Mbappea

5.9.2022.
14:25
Profimedia
VOYO logo

Vezni igrač Juventusa i francuske nogometne reprezentacije, Paul Pogba, otkrio je, navodno, francuskim vlastima šokantnu priču o pokušaju ucjene i prijetnjama smrću koje je dobivao. Dogodilo mu se to, navodno, u ožujku ove godine u Parizu kada su ga dvojica muškaraca pod prijetnjom vatrenim oružjem, odnosno puškama, odvela u jedan stan i pokušala od njega iznuditi 13 milijuna eura.

Da stvar bude još gora, Pogba tvrdi kako je naoružane nasilnike angažirao njegov vlastiti brat Mathias u suradnji s njegovim prijateljima, a tražili su novac za "usluge zaštite" u razdoblju od 13 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pariška policija potvrdila je kako je pokrenuta istraga, a cijela ova priča osvanula je u javnosti nakon što je Pogbin brat Mathias na društvenim mrežama objavio neobičan video u kojem je prijetio da će otkrili škakljive informacije o Paulu Pogbi.

U priči koju je iznio njegov brat Mathias spominje se i da je Paul Pogba angažirao vrača da baci kletvu na Kyliana Mbappea, odnosno, da je želio da se njegov suigrač iz reprezentacije ozlijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Gdje je sve počelo?

Zanimljivo, Pogba je navodno priznao angažman vrača, kako prenosi Franceinfo te da je bio žrtva iznude. Pogba, prema izvoru francuskog medija, pak tvrdi da je unajmio vrača, ali da nije tražio da urekne Mbappea, već da je na taj način htio pomoći jednoj humanitarnoj organizaciji u Francuskoj.

Isto tako, pojasnio je kako je njegov brat Mathias isto pod pritiskom kriminalaca i reketara koji mu prijete, a navodno je Paul morao dva puta mijenjati broj mobitela unazad mjesec dana kako bi izbjegao reketarenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reketari su pokušali iznuditi čak 13 milijuna eura od Pogbe, ali na kraju su na njemu zaradili "samo" 98 tisuća eura. A ova bizarna priča navodno je počela kada je Pogba izbacio iz kuće jednog od bivših prijatelja jer je ovaj potrošio 200 tisuća eura s Pogbine kartice. Nakon toga njegov bivši prijatelj udružio se s reketarima i počeo prijetiti Pogbi i obitelji, tvrde s Franceinfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo