MRAČNA STRANA REALOVE SUPERZVIJEZDE: /

Trebao je preuzeti lidersku palicu od Modrića, a pokazalo se da pati od specifičnog problema

Image
Foto: Profimedia

'Ima nevjerojatan prirodni talent, možda ne toliko kao Messi, ali može raditi što poželi'

18.11.2019.
15:24
Profimedia
VOYO logo

Dečko koji je trebao biti kvalitetan supstitut za Cristiana Ronalda i koji je trebao preuzeti lidersku palicu od Luke Modrića u Real Madridu, Beligijanac Eden Hazard, ispao je na kraju gotovo pa veliki promašaj Real Madrida.

Međutim, priča dobiva novu dimenziju nakon što je u javnost izašao Nigerijac John Obi Mikel s poprilično škakljivim izjavama na račun Hazarda. On u razgovoru za Bein Sports Turkey hvali talent Edena Hazarda, ali istovremeno biva kritičan prema njegovom pristupu kad je u pitanju trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hazard ima nevjerojatan prirodni talent, možda ne toliko kao Messi, ali može raditi što poželi kad mu je lopta u nogama", kazao je Mikel, njegov bišvi suigrač iz Chelseaja.

Image
Foto: Profimedia

Eden Hazard

Mračna strana

No, kaže da ovaj ima i mračnu stranu. "Hazard je najljeniji igrač s kojim sam trenirao. Čekao bi da završimo, a onda bi u nedjelju bio najbolji igrač na terenu. Bilo je nevjerojatno", prisjetio se bivši igrač Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazard je u posljednje vrijeme malo popravio formu, ali da Mikel ima donekle pravo svjedoče i brojni napisi u španjolskim medijima koji već mjesecima govore kako Hazard ima previše kila te da je zbog toga izgubio svoje najjače oružje, driblin, eksplozivnost i prodornost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo