MOURINHU SE OVE RIJEČI NEĆE SVIDJETI: / Zvijezda sasula paljbu po Portugalcu; 'Čudno se nešto s njim dogodilo'

Image

Preko dvije godine proveli su zajedno na Old Traffordu

16.4.2021.
13:32
VOYO logo

Veznjak Manchester Uniteda, PaulPogba, obrušio se tijekom intervju za Sky Sports na svog bivšeg trenera JoseaMourinha. Francuz je 2016. za rekordan iznos stigao na Old Trafford na poziv Portugalca. Iako su bili u izvrsnim odnosima, pred kraj Mourinhove vladavine u Unitedu to se promijenilo. Tako su snimljeni dok su se porječkali na jednom treningu, a ubrzo poslije toga Mourinho je dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odnos koji danas imam s Oleom je drugačiji, on ne bi išao protiv igrača. Ole nikad igrače ne bi tretirao kao da ne postoje i to je glavna razlika između Mourinha i njega. Imao sam sjajan odnos s Mourinhom. Svi su to vidjeli, a onda je jednog dana dana sve promijenila. Ne znam što se dogodilo. Čudna se stvar dogodila s Mourinhom i ja to ne mogu objasniti jer i ja ne razumijem", kazao je svjetski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i prepucavanje između Solskjaera i Mourinha nakon nedavne pobjede Manchester Uniteda protiv Tottenhama (3:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što se dogodilo. Siguran sam da je Mourinho rekao nešto o čemu će ljudi pričati. To je ono što on radi. Mi smo pobijedili, on je izgubio i ne želi pričati o utakmici, pa priča o nečijem ocu. Svi ga poznaju. To je tipično za njega", objasnio je veznjak. Pritom je mislio na Mourinhov odgovor na Solskjaerov komentar o nedavanju hrane vlastitom sinu zbog simulacije Son-Heung-Mina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo