Modrić je jedini Mourinhov upitnik uoči derbija

U subotu, s početkom u 22 sata, na programu je veliki madridski nogometni derbi. Na Santiago Bernabeuu će u sklopu 14. kola Primere igrati trećeplasirani Real i drugoplasirani Atletico.

29.11.2012.
12:53
VOYO logo

Po navodima Asa, trener Reala Jose Mourinho u glavi ima sigurnih deset igrača za derbi u kojem bi se pobjedom Real približio Atleticu na tri boda. Jedina trenutačna dvojba koju ima Mourinho je - postaviti u vezni red hrvatskog nogometaša Luku Modrića ili njemačkog reprezentativca Mesuta Özila.

Kada bi se odlučio za Özila, time bi Portugalac reprizirao momčad koja je prošlog vikenda odigrala u Sevilli i bila poražena od Betisa 1:0, dok bi u slučaju uvrštavanja Modrića u pitanju bila jedanaestorica koja je igrala zadnji meč Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Mourinho je želio jedan dio te dvojbe riješiti u utakmici Kupa kralja protiv Alcoyana u utorak kada je i jednom i drugome dao svih 90 minuta. Ako će Mourinho zaključivati po toj utakmici, onda će vjerojatno malu prednost dati Modriću, koji je bio nešto bolji od Özila tom prilikom.

Recimo i kojih je deset igrača sigurno za sraz s Atleticom: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Arbeloa, Xabi Alonso, Coentrao, Khedira, Di Maria, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo