MOURINHOV NASLJEDNIK IMAT ĆE LAGAN START: / Ipak, ono što slijedi nakon toga moglo bi mu biti kobno

Image
Foto: AFP

Tko god nasljedi Portuglaca imat će lagan start u svoju kampanju na klupi Uniteda

19.12.2018.
8:53
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho od jučer više nije trener Manchester Uniteda. Nakon dvije i pol godine na klupi Crvenih vragova, rukovodstvo kluba je Portugalcu odlučilo uručiti otkaz, a uskoro bi trebao biti imenovan novi - privremeni trener momčadi.

Najveće šanse se daju nekadašnjem nogometašu Uniteda i treneru rezervnog tima Oleu Gunnaru Solskjaeru, ali tko god da sjedne na klupu Uniteda imat će već na otvaranju nove godine paklen raspored.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad s Old Trafforda do kraja ove godine igra utakmice s Cardiffom, Huddersfieldom i Bournemouthom, što nije težak raspored, dok ih u siječnju čekaju susreti protiv Newcastlea, Readinga, Tottenhama, Brightona i Burnleyja.

Međutim, ono što im slijedi u periodu od 12. veljače do 16. ožujka bit će pravi izazov za Crvene vragove, a sve su mečevi u kojima neće imati ulogu favorita. Veljaču će United početi gostovanjem u Leicesteru, a zatim im slijedi i utakmica protiv Fulhama na Craven Cottageu. Ta će utakmica sasvim sigurno biti u sjeni onog što ih čeka tri dana kasnije, odnosno 12. veljače kada će na Old Traffordu dočekati PSG u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak raspored u veljači i ožujku

Potom će United imati 12 dana odmora i nakon njih veliki derbi 24. veljače kada na Teatru snova dočekuju Liverpool. Veljaču United završava susretom protiv Crystal Palacea, a ožujak otvara protiv Southamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi okršaj s PSG-om United čeka 6. ožujka, a zatim slijede još dva velika derbija. Prvo će 9. ožujka gostovati na Emiratesu kod Arsenala, a sedam dana kasnije na Old Trafford stiže veliki rival Manchester City.

Još uvijek se ne zna tko će biti Mourinhov nasljednik, ali čini se da je i to sve izvjesnije. Naime, jučer pred kraj dana na njihovoj službenoj stranici procurila je informacija kako je 45-godišnji Solskjaer novi menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Solskjaer postaje naš privremeni menadžer, 20 sezona nakon osvajanja trostruke krune s OVIM golom na Camp Nou...", stajalo je u objavi koja je procurila prije vremena. Međutim, uskoro je sve obrisano sa stranice.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo