Sto kazete na ovo: Mandzukic i Costa zajedno u vrhu napada?

Imamo dobre nogometase. Imamo i dobre napadace, ali zelim da se ovog ljeta klub na pravi nacin pojaca u igri prema naprijed, rekao je za Express Jose Mourinho.

6.5.2014.
16:41
VOYO logo

Trener londonskog Chelseaja, na kraju se sezone pretvorio u velikog gubitnika. Naime, Chelsea je ostao bez plasmana u finale Lige prvaka, a ostao je gotovo sigurno i bez naslova prvaka u engleskoj Premierligi.

Cijelu sezonu je Chelsea imao problema s napadacima, a sadasnja garnitura (Eto'o, Torres i Ba) ne zadovoljava Mourinha. Iz Chelseaja su vrlo cesto tijekom sezone najavljivali da tijekom ljeta zele dovesti Diega Costu iz madridskog Atletica, a Express sada donosi nove detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea se sprema isplatiti 57 milijuna engleskih funti i u paketu dovesti Diega Costu i Marija Mandzukica, hrvatskog nogometasa iz Bayerna.

Spominje se cijena od 25 milijuna funti koliko su u Chelseaju procijenili Mandzukica, dok bi ostatak otisao na Diega Costu. Dakako, ovo je zasad samo novinska prica koja je donekle potkrijepljena rijecima Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo napadace koji imaju urodeni instinkt za golove. Netko tko ce jednim potezom rijesiti utakmicu, probiti suparnicku obranu kada se zacahuri", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo