MOURINHO SE RIJEŠAVA IGRAČA: / Mkhitaryan odlazi u Italiju, Tottenham kupuje samo premierligašku robu

Image

Jose Mourinho na Shawa odavno ne računa, pa je ove sezone upisao samo jedan nastuup u Premier ligi

24.12.2017.
20:08
VOYO logo

Nakon što je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nedavno izjavio da Henrikh Mkhitaryan (28) može u zimskom prijelaznom roku napustiti klub ako netko ponudi pravu cijenu, broj klubova zainteresiranih za armenskog veznjaka veći je iz dana u dan.

Armenac odlazi u Italiju?

Manchester United traži za Mkhitaryana 40 milijuna eura, a prvo se je pojavila vijest da bi se Armenac mogao vratiti u svoj bivši klub Borussiju Dortmund. Potom je interes pokazao Juventus, a sada je u igru ušao i Inter, objavili su u nedjelju britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Intera Luciano Spalletti smatra da bi mu odlično došao dribler poput Mkhitaryana, ali problem je u tome što ga Inter može dovesti samo na posudbu, jer zbog financijskog fair-playa nije u mogućnosti otkupiti njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham se pojačava

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino namjerava u zimskom prijelaznom roku pojačati redove Spursa veznjakom Evertona RossomBarkleyjem (24) i lijevim braničem Manchester Uniteda LukeomShawom (22), objavili su u nedjelju britanski mediji.

Iako im je u Ligi prvaka išlo odlično te su izborili osminu finala, gdje ih čeka Juventus, u Premier ligi nalaze se na petom mjestu i zaostaju 21 bod za vodećim Manchester Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba s Chelseajem za Barkleya

Engleski reprezentativac Ross Barkley, koji ove sezone uopće nije igrao, oporavio se od ozljede i uskoro bi se trebao vratiti na travnjak. Usto, njemu u ljeto sljedeće godine ističe ugovor i Everton ga mora prodati ove zime ako želi nešto zaraditi. No, problem je što je i Chelsea zainteresiran za Barkleyja, a klub sa Stamford Bridga ima puno veće finacijske mogućnosti od Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovođenje Lukea Shawa mogao bi biti puno lakši zadatak za Spurse, budući da trener Manchester Uniteda Jose Mourinho na njega odavno ne računa, pa je Shaw ove sezone upisao samo jedan nastuup u Premier ligi.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo