'Mourinho pričao s Baleom?! Treba ga prijaviti!'

Naravno, riječ je o šali koju je nakon ispadanja Tottenhama iz Lige prvaka pred novinarima izrekao Harry Redknapp.

14.4.2011.
13:16
VOYO logo

"Razočaravajući je način na koji smo primili pogodak. Heurelho Gomes je ove sezone bio odličan, branio je i neke nemoguće stvari. Greške vrlo rijetko radi, no ova je bila kobna. Tako to ide u nogometu", izjavio je Harry Redknapp za Daily Mirror nakon poraza njegove momčadi od Reala (0:1) te ispadanja iz Lige prvaka.

Trener Tottenhama se osvrnuo i na neke situacije koje su domaćinima mogle donijeti najstrožu kaznu već u prvom poluvremenu, a najočitiji prekršaj za jedanaesterac bio je onaj Xabija Alonsa na hrvatskog reprezentativcu Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3 sporne situacije za jedanaesterac Tottenhama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekad ih dobiješ, nekad ne. Mislim da je na Modriću bio jedanaesterac, ali to je samo moje viđenje stvari. Ponekad se doista pitam što rade oni suci iz gol-linije. Taj čovjek, što on uopće radim?", upitao se menadžer londonske momčadi, kojem su novinari prijavili i srdačni razgovor Garetha Balea sa Joseom Mourinhom nakon utakmice.

"Razgovorao je s njim?! Bože moj, mislim da ga treba odmah prijaviti! Nadam se da ste sve snimili kamerom, moglo bi nam dobro doći", našalio se Harry Redknapp na temu ovog 'incidenta' te ponudio svoju završnu analizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xi7fo8_tottenham-0-madrid-1_sport

"Imali smo sjajnu seriju u Ligi prvaka, odigrali smo nekoliko velikih utakmica i skupili puno iskustva. Dogurati ovako daleko u najelitnijem klupskog natjecanju, uz vrhunsku igru, to je odlična stvar za ove igrače, klub, navijače...", zaključio je trener Tottenhama ovu euro-sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

arti-201104130337006 arti-201104120683006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo