Mourinho 'poludio' na igrače jer su predebeli!?

'Higuain i Benzema, imate dva kilograma viška, a ti, Marcelo, barem pet. Takvi ne možete igrati', grmio je trener Reala Jose Mourinho nakon poraza od Granade.

6.2.2013.
19:57
VOYO logo

Jose Mourinho već odavno se posvadio s navijačima Reala, za Casillasa i Ramosa se zna da ga već dulje vrijeme ne vole, a sada se zamjerio i Benzemi, Higuainu i Marcelu. Nakon prvenstvenog poraza od Granade u svlačionici je rekao: "Higuain i Benzema, imate dva kilograma viška, a ti, Marcelo, barem pet. Takvi ne možete igrati. A svi igrate kao da vam je svejedno hoćemo li za Barçom zaostajati 15 ili pet bodova", grmio je Jose i pojasnio:

"Kao profesionalci morate s ponosom svaku večer igrati najbolje što možete. Morate raditi na terenu, a ne odmarati se, neovisno o natjecanju. Biti drugi je bolje nego biti treći, a bolje je zaostajati pet-šest bodova iza Barcelone nego 15-16 bodova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho i dalje ne može obrisati poraz od Granade iz glave:

"Ljuti me rezultat, ali posebno me ljuti kako je moja momčad igrala u prvom poluvremenu. Bili su grozni. U nastavku smo kontrolirali igri, stvarali šanse ali to me nimalo ne usrećuje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo