Mourinho objasnio zašto još nikoga nije doveo u klub

'Kad imate novca, možete kupovati i diktirati kretanja na tržištu. Zato je dobro uvođenje financijskog fair-playa.

9.8.2012.
11:50
VOYO logo

Brazilac Kaka odigrao je sjajnu utakmici protiv svoga bivšeg kluba Milana u New Yorku. S tri je asistencije sudjelovao u pobjedi Real Madrida 5:1, ali dojmljiv nastup i dalje ne znači da će ostati na Santiago Bernabeuu.

Štoviše, iz izjave trenera Josea Morinha se može zaključiti da bi mu bilo draže da 30-godišnji nogometaš napusti klub. Međutim, ne za malu cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/2jbQYWcfsE8 "Sretan sam ako Kaka ostaje, sretan sam ako želi otići. U nogometu igrači igraju tamo gdje žele. Kaka je vrlo dobar igrač, spreman je ponovno biti na najvišoj razini. Ako odluči ostati, dobro. Ako ode, odlično, ali nećemo ga pokloniti. Ako ga želite, platite", poslao je Mourinho poruku prije svega Milanu koji se već tjednima vrti oko Brazilca, ali nije spreman izdvojiti preveliki iznos za vraćanje 'izgubljenog sina'. Osvrnuo se portugalski stručnjak i na još jednu PSG-ovu kupovinu. Potvrđeno je, naime, da će veliki brazilski talent Lucas Moura od siječnja 'stanovati' na Parku prinčeva. "Kad imate novca, možete kupovati i diktirati kretanja na tržištu. Zato je dobro uvođenje financijskog fair-playa. Mi, na primjer, nismo prodali nijednog igrača, pa nismo ni doveli nikoga. Tko želi naše igrače, mora platiti. Nitko neće otići besplatno", još je jednom Mourinho aludirao na Kaku. Luku Modrića nije spominjao. Ostaje nepoznanica ovisi li eventualni dolazak hrvatskog veznjaka iz Tottenhama o prodaji Kake. Također, pitanje je znači li dolazak Lucasa u PSG da francuski klub više nije zainteresiran za Modrića, što bi moglo olakšati posao Realu.

No, zanimljivo je i da su portugalski mediji objavili da je prelazak 23-godišnjeg belgijskog veznjaka Axel Witsela iz Benfice u Real praktički pred realizacijom i da će transfer biti potvrđen sljedeći tjedan kad se Kraljevski klub vrati s američke turneje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo