Mourinha tjeraju iz Reala, a on priznaje da je kriv!

'Portugalski trener na klupi madridskog Reala, Jose Mourinho, na rubu je otkaza!', piše u nedjelju engleski portal people.co.uk.

1.5.2011.
18:47
VOYO logo

Po pisanju engleskog portala, ljudima u vodstvu kluba ne sviđa se što je Mourinho za poraz od Barcelone u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka optužio suca i UEFA-u, a osim problema s ponašanjem, zamjeraju mu i loše rezultate u zadnjih mjesec dana. Neki su u Realu otkaz dobivali i zbog manjih grijeha, a Mourinhov grijeh je, čini se, sve veći.

Ima najskuplju momčad na svijetu koja vrijedi više od 700 milijuna eura, najbolje je plaćeni trener svijeta (12 milijuna) i ima najskupljeg igrača svijeta (Ronaldo 12 milijuna). Zauzvrat, u klubu su očekivali barem jedan od dva željena naslova - Španjolsko prvenstvo ili Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=p9iRXjj76shePqF8

Međutim, kako sada stvari stoje, Real će teško ostvariti bilo koji od ta dva cilja. U prvenstvu im zakleti neprijatelj Barcelona bježi osam bodova, a posljednju priliku za osvetu u Ligi prvaka, Mourinho će imati utorak u uzvratnoj utakmici polufinala. Problem je samo što je Barça u gostima na San Bernabeu slavila sa čak 2:0, pa Realovcima ostaje tek nada u pomoć s neba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjet ćemo uskoro kako će se stvari razviti. Mourinho nije ni doveden niti toliko plaćen da bi bio drugi, i s te je strane njegov posao u Realu ove godine podbačaj. Kada se tome pridodaju priče o sucima, rasporedima utakmica i slična opravdanja koje Portugalac sipa nakon gotovo svake lošije partije, jasno je zašto se njegova skupa stolica opasno ljulja.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KhZT76KJ6OJTY9f3
szólj hozzá: Real Ma 2-3 Zara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao 'šlag na tortu' došao je subotnji poraz u prvenstvu od Reala iz Zaragoze 2:3 i to opet usred Madrida. Mourinho je nakon utakmice priznao svoju krivicu, ali teško da će to bitno popraviti cjelokupni dojam.

"Naš protivnik se junački borio, njima su ovi bodovi praktički bili presudni za ostanak u prvoj ligi. U nogometu je razlika između motiviranosti dva protivnika jako važna, međutim kada jedna momčad izađe na teren totalno posvećena cilju, a druga ne, onda je za to očito kriv trener", zaključio je Portugalac kojeg posljednjih dana može veseliti jedino pomisao na bankovni račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104280090006 arti-201104290180006 arti-201104290368006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo