Jedinstveni slučaj: 'On će napraviti sve da ode iz Reala'

Prema tvrdnji španjolskog novinara Guillema Balaguea, mladi španjolski napadač Alvaro Morata pokušat će natjerati čelnike Real Madrida da ga na ljeto puste u londonski Arsenal.

26.2.2014.
13:18
VOYO logo

"Morata je pristao pristupiti Arsenalu, ali samo ako, naglašavam ako, se klubovi dogovore oko odštete. Morata će napraviti sve da natjera Real Madrid da ga pusti u redove Topnika predstojećeg ljeta", napisao je na svom Twitter profilu inače vrlo pouzdani novinar Balague.

Dvadesetjednogodišnji Morata je bio u kombinacijama i da minulog siječnja pojača Arsenal, barem kao posudba do kraja sezone, ali je cijeli dogovor propao jer se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko naknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/STh4f5woFrg

S obzirom da u napadu Kraljevskog kluba igraju znatno poznatiji igrači poput Karima Benzeme, Cristiana Ronalda, kojima se nedavno priključio i sjajni Jese, logično je da Morata traži mjesto gdje bi imao veću minutažu. Kako Arsenalu nedostaje jedan pravi napadač uz Oliviera Girouda, London se čini kao realno odredište za nadolazeću španjolsku zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo