'MORAM ZAPALITI SVIJEĆU I ZAHVALITI BOGU': / Hrvatski trener umalo stradao u terorističkom napadu u Istanbulu!

Image
Foto: PIXSELL

Marijan Mrmić umalo je stradao u terorističkom napadu u Istanbulu!

12.12.2016.
14:06
PIXSELL
VOYO logo

Stradali su uglavnom članovi specijalcne policije koji su radili na osiguranju utakmice.

"Moram zapaliti svijeću i zahvaliti se dragom Bogu. Prošli smo pored mjesta eksplozije samo pola sata ranije. Mogli smo svi poginuti! Strašno...", izjavio je Mrmić za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je završila utakmica, sjeli smo u autobus i krenuli u kamp. Sreća je da smo se dosta brzo spremili te odmah krenuli sa stadiona. Neću niti pomisliti što bi se dogodilo da se priča otegnula. Oko stadiona su tri prometna traka, pa smo vrlo brzo izašli, nije bilo zakrčenja. Kad smo stigli u kamp, na TV ekranu smo vidjeli što se dogodilo, bio je to pravi šok, strahota. Nebo iznad Istanbula se zasvijetlilo nakon dvije eksplozije, gledali smo na TV-u mrtve, ranjene, razbacane dijelove tijela. Valjda vam ne trebam opisivati kako smo se osjećali. Koliko je samo poginulo mladih ljudi. Nađete se na krivom mjestu u krivo vrijeme i dogodi se tragedija", nastavio je Mrmić.

'Najteži trenuci u karijeri'

Auto-bomba zabila se u autobus s policijom, a odgovornost za napad preuzeli su kurdski militanti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su mi najteži trenuci u dugoj igračkoj i trenerskoj karijeri. Takav je valjda život… Ne može se utjecati na to, bez obzira na sve kontrole i izvanredno stanje, ne možete biti sigurni da neće doći do terorističkih napada", kazao je Mrmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo