'MOMCI SU SE ISPRAZNILI': / Trener Hajduka prokomentirao situaciju s Mamićima i najavio utakmicu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je protiv Sillamae Kaleva pokazao sav svoj raskoš potencijala koji posjeduje, no sada na red dolazi pravi ispit na samom startu prvenstva, hrvatski prvak Dinamo.

11.7.2015.
13:05
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Splićani sezonu otvaraju s momčadi koja utakmicu dočekuje u sve samo ne nogometnom ambijentu. Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i njegov brat i trener momčadi Zoran Mamić, završili su u pritvoru zbog sumnje u utaju poreza i davanje i primanje mita. S njima su put Remetinca završili i Damir Vrbanović i Milan Pernar, porezni službenik.

Na stadion se vraćaju navijači a trener BijelihDamir Burić Šolta još jednom se osvrće na sjajno drugo poluvrijeme protiv Kaleva u Dugopolju i pobjedu 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Može biti i pozitivna reakcija, a može i drukčije'

"Momci su se dosta ispraznili, ali pomalo dolaze sebi. Moramo se regenerirati i popraviti neke stvari kako bismo sutra bili spremni. Vidjeli ste protiv Sillamaea dinamičan i brz Hajduk, zajedništvo. To moramo ponoviti, tada će i igra biti dobra. Iako, ovisi puno i o protivniku. Dinamo lani nije poražen cijele sezone, moramo biti spremni na sve", kazao je Burić, piše Goal.com.

Burić se osvrnuo i na glavnu situaciju u i oko Dinama. Koliko uhićenje Mamića može utjecati na izvedbu Splićana protiv Modrih na ispunjenom Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi je to komentirati, nisam dovoljno upoznat. Može biti i pozitivna reakcija, a može i drukčije. Sigurno da će imati dodatnu motivaciju zbog većeg broja publike. Dinamo je ekipa puna kvalitetnih pojedinaca, no mislim da smo spremni suprotstaviti im se. Kako? To je tajna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo