'Mogu reći da je Luka sretan, ali to su gluposti'

Ostanak Luke Modrića u Tottenhamu najviše je razveselio Harry Redknappa. Ipak, trener Spursa je itekako svjestan da se takav rasplet nije baš svidio hrvatskom reprezentativcu.

10.9.2011.
11:13
VOYO logo

"Mogu ovdje sjediti i reći da je Luka sretan, da mu je drago da nije otišao u Chelsea i da nije dobio sav taj silan novac, te da je puno sretniji ostankom ovdje, ali tada bi govorio gluposti", kazao je Redknapp.

Spursi su jako loše krenuli u novo prvenstvo, a priliku za popravak imaju u subotu na gostovanju kod Wolvesa. Modrić bi trebao zaigrati, a uz njega se u sredini terena očekuje najnovije pojačanje Tottenhama Scott Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako se Luka osjeća. To morate pitati njega. Mislio sam, ako Luka ne želi biti ovdje trebali smo uzeti 45 milijuna eura i dopustiti mu odlazak, ali ja ga obožavam kao igrača. On je fantastičan i sada kad je sve gotovo, oduševljen sam što je ostao, rekao je Redknapp.

Teški porazi od Manchester Uniteda i Cityja ostavili su traga na momčadi, ali trener Spursa ističe kako ga to nije previše iznenadilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Loš start ne iznenađuje. Poraz 5:1 od Cityja je jedino iznenađenje u smislu rezultata, ali osjećao sam da stvari taj dan nisu funkcionirale. Bilo je puno igrača koji su htjeli otići, a to nije dobro ozračje na ulasku u novu sezonu", zaključio je Redknapp.

Vezani članci:

arti-201109061039006 arti-201109040340006 arti-201109040059006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo