'Modriću, truni u rezervama ili se vrati u Zagreb!'

Što o odlasku Luke Modrića iz Tottenhama misle predsjednik, trener i sam hrvatski reprezentativac, znaju već i ptice na grani.

9.7.2011.
20:11
VOYO logo

Po pisanju engleskih medija, Chelsea bi u subotu trebao Tottenhamu poslati ponudu od 30 milijuna funti za Luku Modrića. Uskoro ćemo saznati radi li se o novoj spekulaciji ili ne, ali neke stvari su sigurne.

Izvještaji s posljednjeg treninga Tottenhama otkrivaju da je Luka nezadovoljan te da su priče o odlasku ipak ostavile traga na njegovom raspoloženju i općenito, na atmosferi u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu su se oglasili i navijači koji nikako ne žele pustiti Luku u drugi klub, pogotovo ne u Chelsea. Prenosimo neke od komentara objavljenih na blogu Spursa.

"Neka trune u rezervama, na klupi ako treba. Nogometašima netko mora reći: 'Sad je dosta!'. Modrić je potpisao šestogodišnji ugovor, a sada bi želio otići nakon jedne godine! Međutim, ako ode, koji je smisao Premiershipa? Zar će se liga svesti na pitanje 'tko ima bogatijeg vlasnika?'. (Big Mal)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ili ga pošaljite kući ili neka sjedi na klupi i malo razmisli o stvarima. Ili mu djelomično treba ispuniti želju i prodati ga, ali ne u drugi engleski klub nego izvan zemlje. Ako ga mi ne možemo imati, neće ni drugi!' (Mickey)

"Oprostite ako sam u krivu, ali jedina ponuda koja je stigla bila je ona od 22 milijuna funti. Zar netko stvarno misli da bi ga trebali prodati za te novce a pred njim je još pet godina ugovora. Zar bi ga trebali prodati našim najvećim konkurentima sa smiješkom na licu? On je mlad igrač, ima vremena za prodaju, a do tada neka pomogne Tottenhamu da postane vrhunska momčad. Nadam se da mu menadžeri nisu savjetovali da digne svu ovu buku kako bi otišao na silu! Sve što tražimo je da ostane još jednu godinu. Bio bih jako tužan da sad ode, ali bih ga i razumio". (liamyid)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, ne zanimaju me glasine, ali ako je Modrić pao u loše raspoloženje, treba o svemu razmisliti. Kakav utjecaj na momčad može imati jedan nezadovoljan igrač? U svakom slučaju, Modrić ovoga ljeta neće biti prodan, Levy je izdao zabranu i sada za njega nema nazad". (LL)

"Zašto se ova rasprava još uvijek vodi na Tottenhamovu blogu? Jeste li vi navijači Chelseaja? Začepite! Modrić ostaje i kraj priče! Osim ako imate nekog boljeg igrača na njegovoj poziciji koji je spreman prijeći u Tottenham". (gog)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ili ga prodajte ili neka sjedi u rezervama dok ne naraste i ne nauči spremiti svoje igračke! Nije baš da će biti siromašan ako ostane kod nas, jedna ili dvije sezone bez Chelseaja više neće ga ubiti. Ako toliko želiš u Chelsea, idi kući u Zagreb, pa da vidimo hoćeš li biti sretan". (rickyboy)

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107070079006 arti-201107071081006 arti-201107080769006 arti-201107040331006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo