MODRIĆEVOG NAJDRAŽEG GOLA S POČETKA KARIJERE RIJETKI SE SJEĆAJU: / 'Postigao sam ga na rođendan navijača'

Image

Na početku seniorske karijere Dinamo ga je poslao na posudbu u Zrinjski

30.3.2021.
8:40
VOYO logo

Nogometaš s najviše nastupa za hrvatsku reprezentaciju LukaModrić dobio je u ponedjeljak iznenađujući poklon od Hrvatskog nogometnog saveza.

Modrić je ušao u konferencijsku salu misleći da će putem Zoom aplikacije odgovarati na pitanja hrvatskih novinara poslije pobjede nad Ciprom, ali uslijedilo je iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanja su postavljali otac Stipe, supruga Vanja, bivši izbornik Slaven Bilić, bivši kapetan i suigrač Darijo Srna, čiji je rekord i srušio, bivši suigrači u reprezentaciji Niko Kranjčar, Marijan Buljat i Hrvoje Čale, sadašnji suigrač Mateo Kovačić, bivši trener Stjepan Deverić i nekadašnji suigrač iz Zrinjskog Davor Landeka. Upravo je pitanje potonjeg privuklo pažnji bosanskohercegovačkih medija.

Igrao u Premier ligi BiH

Kao što je poznato veznjak je na početku seniorske karijere sezonu 2003.2004. proveo na posudbi u mostarskom Zrinjskom gdje mu je Landeka bio suigrač. On ga je pisao o uspomenama koje ga vežu za taj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu je krenula moja profesionalna karijera. Za Mostar i Zrinjski me veže puno lijepih uspomena, od pažnje koju su mi poklonili navijači i ljubitelji Zrinjskog do stvaranja prijateljstva", rekao je Modrić i odgovorio na pitanje koji mu je najdraži gol u dresu Zrinjskog.

"Utakmica protiv Sarajeva kada smo slavili 2:1. Postigao sam pogodak i to na rođendan navijača Zrinjskog", ispalio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo