luka na floridi? / Modrićeva izjava o MLS-u dobila na težini: hrvatski kapetan prva je želja Davida Beckhama?

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL/AP Images

Beckham je navodno iskoristio dobre odnose s Florentinom Perezom, koji ga je svojedobno i doveo u Real za vrijeme konstrukcije prvih 'Galacticosa', i namolio ga da mu proda Modrića

24.4.2018.
10:57
nph/NordPhoto/PIXSELL/AP Images
VOYO logo

Luka Modrić polako dolazi u godine u kojima profesionalni sportaši svjesno ili nesvjesno već razmišljaju o prekidu karijere.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije nakon SP-a u Rusiji navršit će 33. godine, a sve su češći medijski napisi u kojima se nagađa o njegovoj sudbini nakon što završi s Realom, što je trenutak koji se neminovno približava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatskog nogometaša zainteresirani su engleski klubovi, prije svega Liverpool i Manchester United, ali spominje se i mogućnost odlaska u MLS ligu. I sam Modrić prije nekoliko dana izjavio je da želi ostati u Realu, ali da bi se mogao zamisliti u SAD-u, čime bi nastavio stopama brojnih europskih zvijezda koji su u poznim godinama odlučili za kruh zarađivati preko bare. 

Danas pak Španjolci pišu kako bi Modrić i prije no što se očekuje mogao napustiti svlačionicu krajeva. Prema njihovim informacijama, za Modrića je ozbiljno zagrizao David Beckham, vlasnik kluba Miami MLS, osnovanog krajem siječnja ove godine, koji tek počinje s ozbiljnim radom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beckham je navodno iskoristio dobre odnose s Florentinom Perezom, koji ga je svojedobno i doveo u Real za vrijeme konstrukcije prvih 'Galacticosa', i namolio ga da mu proda Modrića. 

Naravno, sve je još na razini glasina, no uzmemo li u obzir Modrićevu nedavnu izjavu i nove informacije koje donose Španjolci, Modrićeva selidba na Floridu svakako je realna opcija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo