Modrićev 'drugi otac' razočaran Lukom!

Tomislav Bašić, bez kojega bi Modrić teško uspio u karijeri, požalio se da je izgubio kontakt s hrvatskim nogometašem.

8.6.2011.
11:33
VOYO logo

Zadranin Tomislav Bašić, koji je Luki Modriću bio od velike pomoći u počecima karijere, požalio se medijima da mu se hrvatski reprezentativac već mjesecima ne javlja i tvrdi da mu nije jasno zašto.

"Znate, nešto se kod Luke dogodilo, deset mjeseci mi se nije javio. Nije mi jasno, čudno je to. Ni na vjenčanje me nije pozvao, a donedavno me i on sam zvao svojim drugim ocem", izjavio je za sportski tjednik Max povrijeđeni Bašić, koji je Modrića praktički spasio na početku karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je kao klinac bio na dvotjednoj probi u Hajduku, odakle su ga potjerali nakon turnira u Italiji! I vratio se u Zadar, zakucao na Bašićeva vrata, koji je tada bio šef omladinske škole u klubu, i zamolio ga da trenira u Zadru.

"Što ćeš nam ti, ako nisi dobar za Hajduk, onda nisi ni za Zadar", rekao je najprije Bašić očajnom i uplakanom desetogodišnjem Modriću, potom ga zagrlio, potapšao ga te odveo u svlačionicu i na teren. Od tada ga više nije ispustio iz vida...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrićeva je obitelj bila u izbjeglištvu u Zadru, nije imao ni kostobrane, pa sam mu ih napravio od daščica. Sačuvao sam te Lukine prve, drvene kostobrane jer sam vjerovao da će biti veliki igrač. Čuo sam da je nezadovoljan jer sam ih spomenuo za novine. Bože moj, pa to siromaštvo je dio Lukine životne i nogometne priče", kaže Bašić.

Više o temi: cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106070196006 arti-201106060211006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo