MODRIC OVO NIKAD NIJE DOZIVIO /

Prozvali ga spasiteljem!

11.3.2015.
9:13
VOYO logo

Modric je ozlijedio lijevu nogu jos u studenom na utakmici Italije i Hrvatske. U protekla cetiri mjeseca je obilazio brojne lijecnike u a iako se nagadalo o mogucim komplikacijama ozljede on niti u jednom trenutku nije 'pomislio na najgore', rekao je. Lijecio se u Madridu, Vitoriji, Antwerpenu i Munchenu.

"Za mene je sada najvaznije da vise ne osjecam bol", istaknuo je podno stadiona Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon gostujuce pobjede od 2:0, Real Madrid je sinoc u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka porazen od Schalkea sa 4:3.

"Najvaznije je da smo prosli dalje iako su oni igrali dobro, a mi lose", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid za dva tjedna gostuje u Barceloni kod lidera lige, a 28. ozujka Hrvatska igra doma protiv Norveske kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo.

"Trenutacno razmisljam samo o iducoj utakmici, a to je gostovanje kod Levantea. Sretan sam sto sam ponovno na terenu i nadam se da cu opet igrati kao na pocetku sezone. To mi je sada prvi cilj – vratiti se u formu u kojoj sam bio prije ozljede", rekao je.

Pocetkom drugog poluvremena, dok se zagrijavao uz aut liniju, s tribina se orilo njegovo ime. Gotovo svako od 16 dodavanja protiv Schalkea bili su popraceni pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam, podrska mi puno znaci", napomenuo je.

Real Madrid je, medutim, porazen sa 4:3 a publika je zvizdukom ispratila igrace u svlacionicu. Prosli vikend je kraljevski klub prepustio Barceloni prvo mjesto na tablici nakon domaceg remija s Villarrealom i poraza od 1-0 u Bilbau od Athletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Trenutacno ne igramo dobro i nesto treba mijenjati. Jedna utakmica poput ove, koju smo lose odigrali, moze promijeniti cip u glavama igraca. Ovdje su isti igraci kao ranije i nema razloga da opet ne igramo kao na pocetku sezone".

Spanjolski mediji najavljuju ga kao osvjezenje i spasitelja posrnule momcadi.

"Drago mi je to cuti i zbog toga ne osjecam nikakav presing", kaze 'spasitelj Reala'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na opasku da je imao cak 16 tocnih dodavanja uz smijeh je dobacio: 'i jednu asistenciju za njih'.

"No ovo nije tenis, nego nogomet, ovdje ne odlucuje jedan igrac vec momcad. Kvalitetni smo i to moramo ponovno pokazati", zakljucio je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo