MODRIĆ PRVI PUT GOVORIO ZA SRPSKE MEDIJE I ODMAH IZNENADIO IZJAVAMA: / 'I ja sam to prošao kada sam bio mlad'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Modrić ionako rijetko daje intervjue, ovo mu je prvi za neki srpski medij

2.12.2019.
8:31
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i trenutačno najzvučnije ime Real Madrida, Luka Modrić, gostovao je u emisiji "Lično, nezvanično" srpske televizije Prva. Modrić ionako rijetko daje intervjue, ovo mu je prvi za neki srpski medij, a kako pišu pristao ga je dati jer je bila riječ o njegovu suigraču Luki Joviću.

Novinar Filip Čukanović pitao ga je o njegovu odnosu s mladim igračem iz Reala, odnosno je li mu pomogao savjetima i aklimatizacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo previše savjeta osim onih bazičnih. Tu sam mu na raspolaganju za što god treba. Luka je mlad, ima dosta pitanja, normalnih pitanja u vezi s ekipom. Rekao sam mu što god mu treba, što se kaže, u podne, u ponoć, da mi se javi. Drage volje ću mu pomoći ako mogu", istaknuo je Modrić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Jović

'I ja sam prošao što i on'

Kaže Modrić kako je Jović privilegiran, kao i svi njegovi suigrači samim time što su igrači Reala, te da bi zbog toga trebao uživati. "Luka treba uživati, maksimalno raditi na svakom treningu, na svakoj utakmici. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač, talentiran je jako i na njemu je da radi", kazao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim se Modrić prisjetio svojih početaka u Realu i kazao kako zna da je Joviću teško.

"Ja sam prošao ono što on sada prolazi, prve godine, kad ne igraš standardno. Ljudi imaju mišljenja i misle da je nogomet kao Football Manager te da se tek tako stvari događaju i igrači mijenjaju. Luka mora biti strpljiv, raditi i na njemu je koliko će željeti uspjeti u Realu", izjavio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo