VIDOVITI LUKA / Modrić progovorio o priči koja se pojavila uoči PSG-a: 'Nije mit, istina je da sam to rekao'

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić najavio je osvajanje Lige prvaka tjednima prije finala

29.5.2022.
11:28
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Luka Modrić nastavlja skupljati pehare namijenjene pobjednicima Lige prvaka. U Parizu je, nakon pobjede Reala protiv Liverpoola od 1-0, osvojio peti put to prestižno natjecanje.

Image
PRIČA O LUKI /

Srpski portal iznenadio dan nakon što je Vatreni uzeo petu Ligu prvaka: 'Ovo je šokantna istina o Modriću'

Image
PRIČA O LUKI /

Srpski portal iznenadio dan nakon što je Vatreni uzeo petu Ligu prvaka: 'Ovo je šokantna istina o Modriću'

Zanimljivo je što je on uoči uzvratne utakmice osmine finala s PSG-om najavio da bi se ovo moglo dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedimo li PSG, osvojit ćemo Ligu prvaka", rekao je Modrić. U to vrijeme navodno. Međutim, da to nije mit potvrdio je poslije rušenja Liverpoola sam maestro.

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić

"Nije mit, istina je. Rekao sam to nekim suigračima, nije sad bitno kojim, ali žao mi je što je to izašlo u javnost jer ne volim takve najave jer kad se na kraju ne ostvare, ispadneš malo smiješan. No kad su mi poslali da je to izašlo u medijima, rekao sam da nam sada ne preostaje ništa drugo nego da je i osvojimo. Eto, na kraju smo uspješno odradili i taj posao", rekao je Vatreni za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da kad izbaciš jednu takvu ekipu na način koji smo izbacili Pariz, da u ovoj našoj momčadi ima nešto posebno. Nisam to bezveze rekao, izjavio u nekoj euforiji. Ne, znao sam o čemu pričam i na kraju se upravo tako i dogodilo. Naravno da sam u tom trenutku bio optimističan, ali takve stvari ne izjavljuješ samo tako. Taj je PSG bio prekretnica, protiv njih smo pokazali da smo stvarno dobra momčad, da imamo kvalitetu i da možemo otići do kraja", poručio je Modrić.

U odabranom društvu

Rekorder po broju naslova pobjednika Lige prvaka i dalje je, inače, Francisco Paco Gento, nekadašnji igrač madridskog Reala, sa šest pehara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su, pak, po pet naslova imali Cristiano Ronaldo (Manchester United i Real Madrid), Costacurta i Maldini (Milan) te nekadašnji igrači madridskog Reala, Di Stefano, Lesmes, Marquitos, Zarraga i Rial.

Sada im se s pet naslova pobjednika Lige prvaka pridružio dio sadašnje generacije Reala. Uz Luku Modrića peti put su ovaj pehar podizali Benzema, Kroos, Casemiro, Marcelo, Carvajal…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo