MA VIDI TI TO... / Procurila nevjerojatna izjava Luke Modrića uoči utakmice s PSG-om: 'Znate li što će se dogoditi ako ih pobijedimo'?

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real i bio jedan od najboljih igrača na terenu

11.3.2022.
10:48
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala u srijedu su se plasirali u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnom dvoboju osmine finala na svom Santiago Bernabeuu svladali Paris SG s 3-1 (0-1) te tako nadoknadili 0-1 poraz iz prve utakmice.

Kao i u prvom susretu na Parku prinčeva, Parižane je u vodstvo doveo Kylian Mbappe, no u nastavku su Madriđani ostvarili veliki preokret s tri gola Karima Benzeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real i bio jedan od najboljih igrača na terenu. Posebno je impresivna bila njegova fenomenalna akcija kod gola za 2:1 u 76. minuti.

Modrić je ovu utakmicu vrlo emotivno proživio i nakon susreta je uhvaćen kako zdušno slavi veliku pobjedu, što se ne može baš često vidjeti. No, zanimljivo je kako je Modrić i uoči ove utakmice bio veoma "nabrijan", a Marca je otkrila i što je rekao poznanicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedimo li PSG, osvojit ćemo Ligu prvaka", rekao je to navodno Modrić. Do te se informacije došlo u emisiji El Partizado de COPE, kada je nekadašnji igrač Real Madrida, Poli Rincon, komentirao susret Reala.

Image
RASPAMETIT ĆE VAS /

Sada se tek vidi koliki je Modrić zaista genijalac. Pogledajte Lukinu čarobnu asistenciju iz drugog, vrlo efektnog, kuta

Image
RASPAMETIT ĆE VAS /

Sada se tek vidi koliki je Modrić zaista genijalac. Pogledajte Lukinu čarobnu asistenciju iz drugog, vrlo efektnog, kuta

Najavio pohod na naslov

"Već sam rekao da imate prvaka ako Madrid prođe ovaj dvoboj. Nema sumnje u to", kazao je bivši nogometaš, a onda se nadovezao novinar citiravši Modrića. "Poli, to što si rekao, istu stvar je Modrić rekao dan ranije mom prijatelju. Rekao je da će Real osvojiti Ligu prvaka prođe li PSG", rekao je novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca je u svom tekstu isto tako istaknula da je Modrić odigrao vrhunski.

"Modrić je bio jedan od najboljih igrača utakmice, vjerojatno drugi najbolji Realov igrač nakon Karima Benzeme", piše Marca i navodi kako je briljirao s dva fantastična dodavanja, te da je Benzema jedno iskoristio za pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajni hrvatski veznjak, koji sanja peto osvajanje Lige prvaka, bio je i jedan od animatora slavlja momčadi. Na terenu i u svlačionici", zaključila je Marca.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo