LEGENDA KLUBA / Situacija nije bajna: 'Modrić je namrštene face, ali bori se i želi opet biti glavni u Realu'

Image
Foto: Profimedia

Kada je potpisivao produljenje ugovora nije se ovome nadao

30.8.2023.
8:54
Profimedia
VOYO logo

U prve tri utakmice ove sezone, 38-godišnji hrvatski kapetan ulazio je s klupe, a ukupno je odigrao manje od sat vremena. Luka Modrić izuzetno je frustriran takvom situacijom, tvrde španjolski mediji.

Image
KROOS KONKURENCIJA /

Modrić će profitirati zbog ozljede suigrača? 'Ancelotti ima priliku za primirje, Hrvat je ljut'

Image
KROOS KONKURENCIJA /

Modrić će profitirati zbog ozljede suigrača? 'Ancelotti ima priliku za primirje, Hrvat je ljut'

 "Realov plan razbjesnio je ovna Modrića", stoji u naslovu Releva, dok u tekstu piše: "Hrvat jedini od šest Realovih veznjaka nije bio u početnoj postavi za utakmice na početku sezone. Što je još gore za Modrića, toliko je pao u Realu iako novi Ancelottijev sustav igre ima jednog veznjaka više nego ranije. Hrvat se tako susreo sa situacijom koja mu je potpuno nepoznata u klubu čija je legenda. Naravno da ju je dočekao namrštene face." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Modrića, u sličnoj situaciji našao se Kroos, makar, Nijemac je startao u dvoboju protiv Almerije.

Neće se predati

Naravno, Modrić nije tip koji će samo tako odustati, tvrde Španjolci: "Ljudi iz kluba koji znaju Modrića uvjeravaju nas da on zbog toga jest ogorčen, ali da se nikako ne predaje. Njegovo ponašanje na klupi i u svlačionici prema suigračima je za primjer. Također, na svakom se treningu bori kako bi povratio ulogu nezamjenjivog. Modrić zna da je sezona duga i ne želi se od Reala oprostiti iz pozadine. To želi napraviti opet kao glavni, odlučujući igrač, i to u dijelu sezone kada se bude igralo za trofeje. Najbolji dokaz Modrićeve pobune je to što je usprkos poodmakloj dobi nastavio igrati za Hrvatsku do Eura idućeg ljeta, kada i s reprezentacijom želi uzeti trofej."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, napomenuli su kako je Modrić prošle sezone bio i ozlijeđen, a svejedno je minutažom bio u prvih 11 Ancelottijevog sastava, koji je i sam izjavio kako Modrića razumije, jer za njega je neprirodno sjediti na klupi.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo