MODRIĆ JE NAPOKON SRETAN: / Realovci otputovali u Ameriku, a u zrakoplovu se našlo i jedno neočekivano ime

Image

Nogometaši europskog i španjolskog prvaka Real Madrida otputovali su u utorak na pripreme i turneju u SAD, a u zrakoplovu su bili i naši Luka Modrić i Mateo Kovačić.

11.7.2017.
17:45
VOYO logo

Nakon prilično napetog odmora u Hrvatskoj, gdje je najprije bio svjedok na suđenju Zdravku Mamiću pa potom završio na razgovoru u Državnom odvjetništvu zbog sumnje u lažno svjedočenje, Modrić se vratio u sredinu u kojoj se trenutno osjeća puno ugodnije. Na Instagramu je objavio i fotografiju iz zrakoplova koji je Realove nogometaše odveo u Ameriku.

Image
DOKAZ DA JE LUKA MODRIĆ NOGOMETNI ČAROBNJAK: /

I dok ga u Hrvatskoj osuđuju, Englezi mu se dive

Image
DOKAZ DA JE LUKA MODRIĆ NOGOMETNI ČAROBNJAK: /

I dok ga u Hrvatskoj osuđuju, Englezi mu se dive

'Sretan s prijateljima'

"Sretan sam što sam s prijateljima", napisao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zrakoplovu nije bilo kapetana Sergija Ramosa koji je dobio produljeni odmor, baš kao i Cristiano Ronaldo koji je igrao za Portugal na Kupu konfederacija. No, zato je u SAD neočekivano otputovao Alvaro Morata za kojeg su svi mislili da je odigrao posljednju utakmicu u Realovom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morata ostaje u Realu?

Činilo se izglednim da će 24-godišnji napadač potpisati za Manchester United, ali engleski velikan je odustao od posla i doveo Romelua Lukakua. A s obzirom da Chelsea pokazuje sve više zanimanja za napadača Borussije Dortmund Pierre-Emericka Aubameyanga, lako je moguće da će Morata na koncu biti prisiljen ostati na Santiago Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu ga, kao i prošle sezone, čeka borba s Karimom Benzemom za mjesto prvog napadača. Trener Zinedine Zidane je dosad puno više vjerovao sunarodnjaku, ali Marca piše da je Morata odlučan da mu dokaže da je u krivu. Dakako, prijelazni rok je i dalje otvoren, tako da nije isključeno da će Morata ipak pronaći novi klub, baš kao i James Rodriguez koji je u utorak otišao na dvogodišnju posudbu u Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo