MODRIĆ IZAŠAO IZ UOBIČAJENIH OKVIRA I U INTERVJUU OTKRIO KAKAV JE GOSPODIN: / Griezmann, Ronaldo, vidite li ovo!?

Image
Foto: PIXSELL/AFP

'Ronaldo je na drugoj razini nogometa'

15.10.2018.
17:45
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Najbolji igrač svijeta prema službenoj FIFA-i Luka Modrić glavni je favorit i za osvajanje Zlatne lopte. Kao takav je dao intervju za France Football, magazin koji dodjeljuje najprestižniju individualnu nogometnu nagradu. Razgovor s Modrićem bit će objavljen u broju koji izlazi sutra, a za sada su dostupni neki njegovi odgovori. France Footbal intervju s Lukom predstavio je kao ekskluzivu.

MODRIĆ OTKRIO SVOJU NOGOMETNU FILOZOFIJU: Kapetan dao do znanja što je u nogometu najvažnije

'Izašao iz svojih uobičajenih okvira'

"Izašao je iz svojih uobičajenih okvira kako bi s nama porazgovarao o svemu i svačemu", stoji u najavi teksta France Footbala. Kapetan Vatrenih otkrio je kako bi volio zaigrati s Bobanom i Zidaneom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Boban je moj idol iz hrvatske selekcije, Zidane mi je, srećom, bio trener, s njim smo proživjeli najljepše trenutke Reala, uključujući i ove triuzastopne Lige prvake. Da, baš bi htio igrati s njim. Treći s kojim bi igrao je Ronaldo Nazario", izjavio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ronaldo je daleko iznad svih ostalih'

Objavio je i tko je za njega najbolji igrač svijeta:

"Ronaldo je daleko iznad svih ostalih. Ronaldo je na drugoj razini nogometa. Kad su se pojavile glasine o Cristianu, kladili smo se između nas u svlačionici i bili smo sigurni da će ostati. Ali hej, svatko ima svoje životne izbore. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Francuze je zanimalo i Modrićevo mišljenje o njihovom novom Peleu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mbappe će i dalje napredovati. Što se tiče Francuza, Griezmanna, Varanea i Mbappea bi stavio u pole position u ovom izboru, posebno Griezmanna zbog svega što je ostvario ove godine", rekao je Modrić i time pokazao kakav je gospodin i sportaš.

'Nogomet se igra glavom'

Kapetan Hrvatske objasnio je svoju filozofiju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet se igra glavom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi vode jednosmjernu kampanju

Francuzi posljednjih dana vode jednosmjernu kampanju oko Zlatne lopte. Njihovi nogometaši, posebno iz reprezentacije i tamošnji mediji smatraju kako osvajač Zlatne Lopte mora biti netko iz redova svjetskog prvaka.

Antoine Griezmann već tjednima priča kako svjetski prvak mora imati i osvajača Ballon d’Ora, a priključio mu se i Paul Pogba koji je poručio kako osvajač treba biti netko od njegovih suigrača iz trolista Griezmann, Mbappé ili Varane. Za nagradu “France Footballa” konkurira 30 igrača, među nominiranima su još dva Hrvata. To su Ivan Rakitić i Mario Mandžukić, a pobjednika ćemo doznati 3. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo