ODLAZI IZ MADRIDA / Modrić bi mogao završiti u Juventusu: 'Kontakti još nisu zaživjeli, ali ako Zidane postane njihov novi trener…'

Image
Foto: profimedia.ht

Ako ne produži s Realom, Modrić će za novi klub potpisati kao slobodan igrač

1.4.2023.
17:08
profimedia.ht
VOYO logo

Prošloga tjedna pojavila se informacija da je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, kojemu ugovor istječe na kraju sezone, uz ponudu Real Madrida, dobio i ponudu druga dva kluba, iz Katara i Saudijske Arabije.

Imena klubova koji navodno pregovaraju s Modrićem nisu objavljena, no od ranije je poznato da ga želi saudijski Al-Nassr, u kojemu bi ponovno igrao s Cristianom Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je iz Španjolske stiže nova vijest o Modrićevoj budućnosti i ona mu se neće svidjeti. Naime, iako on želi ostati u Realu pitanje je hoće li se to dogoditi jer bi "Kraljevski klub" mogao u sljedećoj sezoni izgledati potpuno drugačije i u sklopu te "renovacije" nekim igračima, među kojima je i Modrić, neće biti ponuđen novi ugovor.

Stara dama ga zove?

Sada, u subotu, iz Španjolske je stigla još jedna vijest o Modriću - da ga u svojim redovima želi vidjeti posrnuli talijanski velikan Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski portal Fichajes objavio je da će na kraju sezone Juve uručiti otkaz treneru Massimilianu Allegriju i na njegovo mjesto dovesti Zinedinea Zidanea, koji je u sjajnim odnosima s Modrićem te da se bi zbog toga Luka mogao odlučiti na dolazak u Torino.

"Dolazak Zidanea mogao bi Juventusu donijeti i Modrića, nogometaša koji će najvjerojatnije na kraju sezone napustiti Real. Juventus bi mogao Modrića dovesti bez odštete. Kontakti još nisu zaživjeli, ali ako Zidane ode u Juventus…", objavio je Fichajes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo