liga prvaka / Modri saznali protivnika: Dinamo u 2. kolu kvalifikacija na gruzijskog prvaka

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Dinamo će u prvoj utakmici 2. kolo kvalifikacija gostovati u Tbilisiju, 23. ili 24. srpnja, a uzvrat na Maksimiru na rasporedu je 30. ili 31. srpnja

16.7.2019.
22:39
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u 2. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrat će protiv gruzijskog Saburtala, koji je u uzvratnom dvoboju 1. kola kao domaćin poražen od moldavskog Šerifa sa 1-3 (0-3), ali se zahvaljujući pobjedi 3-0 u Tiraspolu plasirao dalje.

Moldavski prvak, na čijoj klupi je hrvatski stručnjak Zoran Zekić, a u sastavu ima četvoricu hrvatskih nogometaša, Gabriela Bobana, Matea Mužeka, Antuna Palića i Zvonimira Mikulića, nakon samo 11 minuta igre nadoknadio je zaostatak iz prve utakmice. Latifi je u 3. minuti postigao vodeći pogodak, za 2-0 Moldavaca u 8. minuti loptu je u svoju mrežu gurnuo Margvelašvili, a na 3-0 u 11. minuti povisio je Tambe na Bobanovu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Zekićeva momčad do kraja utakmice nije uspjela više postići pogodak, pa je gol Crnogorca Ognjena Rolovića u 59. minuti odveo gruzijskog prvaka u 2. kolo kvalifikacija. Gosti su od 73. minute ostali sa 10 igrača na terenu, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Slovenac Palčić.

Dinamo će u prvoj utakmici 2. kolo kvalifikacija gostovati u Tbilisiju, 23. ili 24. srpnja, a uzvrat na Maksimiru na rasporedu je 30. ili 31. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo