MLADI NAPADAČ POTPISAO UGOVOR S HAJDUKOM: / Jedan je od najtalentiranijih igrača iz njihove akademije, uskoro bi trebao biti član prve momčadi

Image
Foto: Foto: HNK Hajduk

Sretni smo zbog činjenice da imamo još jednog iznimno talentiranog nogometaša u našem Klubu od kojeg očekujemo da će ostaviti veliki trag,

16.1.2021.
17:29
Foto: HNK Hajduk
VOYO logo

Osamnaestogodišnji krilni napadač Stipe Biuk danas je potpisao ugovor s Hajdukom do 2026. godine. Kao kapetan predvodio je juniorsku momčad Bijelih koja je vodeća na ljestvici u prvom dijelu sezone, a Stipe je bio jedan od najistaknutijih pojedinaca.

Zahvaljujući svojoj dobroj igri pozvan je na zimske pripreme s prvom momčadi, zajedno s Marinom Ljubičićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DIAMANTAKOS SPASIO HAJDUK PROTIV CROATIJE: /

Bijelima samo remi, njihov trener poručio; 'Nova godina počinje s novim mentalitetom...'

Image
DIAMANTAKOS SPASIO HAJDUK PROTIV CROATIJE: /

Bijelima samo remi, njihov trener poručio; 'Nova godina počinje s novim mentalitetom...'

"Izrazito nam je drago da smo potpisali dugogodišnji ugovor s jednim od najtalentiranijim igrača iz naše Akademije i samim time pokazali smjer Kluba kojeg smo nebrojeno puta komuniciran. Radi se o izrazito kvalitetnom profilu krilnog napadača koji je na toj poziciji najkvalitetniji igrač iz naše Akademije gledajući duži vremenski period u prethodnim i narednim uzrasnim kategorijama, a koji bi u jakom skorom vremenu trebao postati standardni član seniorske momčadi", poručio je sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius.

Proces prilagodbe na seniorsku razinu nogometa

"Drago nam je da je Stipe na Braču prošao pripreme s prvom momčadi i vjerujemo da će mu to pomoći u njegovom budućem razvoju, ali i da ćemo to donijeti više samopouzdanja i vjeru u svoju kvalitetu. Zasigurno će ovako mladom igraču biti potreban proces prilagodbe na seniorsku razinu nogometa. U tom procesu nužno je strpljenje kod njegovih grešaka u igri i sazrijevanju, ciljani i planirani ulasci u igru i s vremenom dobijanje veće minutaže i povjerenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretni smo zbog činjenice da imamo još jednog iznimno talentiranog nogometaša u našem Klubu od kojeg očekujemo da će ostaviti veliki trag. Na kraju bih se zahvalio Stipi, njegovom ocu Robertu i agentu, gospodinu Mujičiću što su ipak izabrali najprirodniji put za Stipu i njegovu karijeru", zaključio je Nikoličius.

Biuk sretan zbog ugovora

Nije bilo teško primijetiti koliko potpis profesionalnog ugovora znači mladom Biuku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i zadovoljan sam zbog produženja ugovora. Poseban motiv mi je bio odlazak na pripreme s prvom momčadi, a potpis s Klubom u kojemu sam odrastao će mi biti dodatan motiv za daljnje dokazivanje. Sretan sam jer je Klub pokazao da računa na mene, a ja ću to povjerenje vratiti na najbolji mogući način, pristupom, igrama i golovima na terenu. Hvala svim trenerima i ljudima u Klubu koji su sudjelovali u mom dosadašnjem putu i razvoju", rekao je Biuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo