On će vrijediti milijune: 'Ovo je zaista prekrasno!'

'Bio sam sretan i nakon debija protiv Hajduka, a ovo sada je zaista prekrasno', izjavio je 16-godišnji Alen Halilović nakon što je zabio gol za Dinamo i upisao se u povijest.

8.10.2012.
9:56
VOYO logo

Alen Halilović je sa 16 godina i 105 dana postao najmlađi debitant u povijesti hrvatskog nogometnog prvenstva, a u gostujućoj pobjedi kod Slaven Belupa (4:1) je zabio posljednji gol u zadnjim trenucima utakmice te postao najmlađi strijelac lige u povijesti, ali i Dinama.

"Zahvaljujem svima na čestitkama, jako sam sretan zbog svega! Najviše zahvaljujem treneru Čačiću i klubu koji su mi pružili priliku da igram za Dinamo, a ovim putem još jednom zahvaljujem i Beqiraju koji mi je fantastičnom asistencijom omogućio moj prvi pogodak za Dinamo. Užitak mi je igrati s dečima, napredujem iz dana u dan i iz treninga u trening, a na meni je zadatak i dalje puno raditi. Bio sam sretan i nakon debija protiv Hajduka, a ovo sada je zaista prekrasno", izjavila je mlada zagrebačka zvijezda za klupsku internetsku stranicu, dok ga je nahvalio i trener Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To me zaista ispunjava posebnim zadovoljstvom. Naravno, užitak je što smo ponovno bili u takvoj situaciji da smo mu uopće mogli pružati priliku, a onda je užitak gledati kako takav biser igra. Već je pokazao kakav talent ima, a na njemu je radom ga oplemeniti", zaključio je strateg Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo