'Bilo bi nam lakše da se Ćiro nije vratio'

'Drago mi je da Ćiro vratio u naš nogomet, znat će i klub i sebe promovirati', rekao je Hajdukov trener Mišo Krstičević uoči kup utakmice sa Zagrebom.

7.11.2012.
14:22
VOYO logo

Ugodne vrijesti za Mišu Krstičevića stigle su s izvlačenja četvrtfinala Kupa Hrvatske. Ako je dubrovački GOŠK bio najpoželjniji rival za Krstičevića je na drugom mjestu bila Zelina. O drugoligašu svi govore najbolje, ali Hajduk je u tim dvobojima apsolutni favorit.

Ispadanje bijelih u dvije utakmice bilo bi u rangu senzacije. Navijači još otkako je Zadar izbacio Dinamo, a Hajduk prošao dalje preko Splita skandiraju "kup je naš". No, do Zeline bijeli imaju još dosta vremena. Krstičevića brinu neke druge brige, u petak Hajduk gostuje kod Zagreba. Zadar - Slaven Belupo Zelina - Hajduk GOŠK - Lokomotiva Cibalia - Osijek

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice igraju se 28. ovog mjeseca, a uzvrati 12. prosinca.

"Zagreb bi trebao biti potvrda nastavka naših dobrih rezultata i igara", kaže Krstičević. Čeka ga veliki rival, na klupu momčadi iz Kranjčevićeve sjeo je Ćiro Blažević. Volio bi Krstičević da se Ćiro vratio barem kolo kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da Ćiro vratio u naš nogomet, znat će i klub i sebe promovirati. Bilo bi nam lakše da nije došao sada u Zagrebu, ali... Poštujem maksimalno njegov rad i sve što je napravio još od onih 80-ih kada je trenirao Dinamo, pa do dana. Proživljava svoju drugu mladost, sigurno je da će napraviti pomak sa Zagrebom i da će nastaviti ono što je naš Luka Bonačić napravio u Kranjčevićevoj. Znam dosta igrača Zagreba, nije lako dignuti te momke na višu razinu, ali ono što je sigurno Ćiro će im donijeti entuzijazama. Sam je rekao da mora dobiti ovu utakmicu, nije bi baš draga ta izjava", kazao je Krstičević.

I tako je Hajdukov trener "bacao slatke" o Ćiri i Zagrebu. Tek je podignuo pogled kada je čuo pitanje "valjda ćete i vi nešto uraditi da vas ne pobijedi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dobrom smo treningu i trenutku, uzdam se u rad, vjerujem da će to dati svoj rezultat", znakovito je odgovorio.

Naravno, popričat će Krstičević i s bivšim Zagrebovim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovorio sam se s Bonačićem da ćemo se čuti. Zagreb je zadnju utakmicu igrao u sustavu 3-5-2 kojeg i Ćiro preferira. Vjerojatno će se tako sučeliti i nama. Ma, mi smo svima motiv, uvijek je tako kad u goste dolazi Hajduk", kaže Krstičević, koji na raspolaganju neće imati kartoniranog Oremuša, u kadar mu se vratio Jozinović, a sitne probleme imaju Maloča, Lima, Vuković i Maglica, ali svi će igrati.

Još jednom nas je ozbiljno pogledao kad smo ga pitali hoće li igrati "Kiš, Kiš, Kiš". O tom 18-godišnjem mladiću već su bajke ispričane, a Krstičeviću pitanje o tome koliko će ga koristiti stiže na svakom susretu s novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kiš ide u Zagreb", kratko će trener bijelih.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo