MISLITE DA JE LAKO IGRATI S MESSIJEM? RAZMISLITE PONOVNO: / Rakitić pojasnio kako je to 'služiti' najboljem na svijetu

Image

Sjajan je start Lionela Messija u ovu sezonu.

22.9.2017.
9:11
VOYO logo

Priznao je to hrvatski veznjak momčadi Ivan Rakitić u razgovoru za BBC u kojem je rekao:

"Moramo odraditi mnoge stvari za njega, on je najbolji igrač svijeta, možda i najbolji svih vremena. Morate biti svjesni da je drugačiji. Lako je gledati utakmicu iz svog doma i reći 'da, i ja mogu igrati', drugačije je kad ste na samom terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je Rakitić kako se zna tko što u momčadi Barcelone mora raditi, te istaknuo kako Messi, koji je sam stigao do vrha, ne iskorištava činjenicu da je iznad svih.

"Morate shvatiti da svaki igrač ima svoje mjesto u timu, a Leu nitko nije rekao 'radi što god hoćeš'. On je tu gdje je, a na tu razinu stigao korak po korak. Mi znamo da moramo za njega odraditi posebne stvari. Svakako mu je lakše primi li on loptu sa četvoricom ispred sebe umjesto sa njih deset."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je Messi i bolji no što to vidi publika na tribinama stadiona na kojima Barcelona igra, Rakitić tvrdi za Player's Tribune:

"Kao razigravač sam blagoslovljen što igram s najboljim napadačima svijeta. Cijeli svijet vidi Messijevu genijalnost u utakmicama, a to bi trebalo pomnožiti s 20 ili 50 da biste dobili ono što radi na treninzima. Za mene je, kao zaljubljenika u nogomet, prava sreća što mogu s njim igrati svaki dan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se Rakitić i Neymara, tvrdi da je klub pogriješio njegovom prodajom:

"Meni je njegov odlazak teško pao. volio sam s njim igrati. No, ukoliko si ga netko može priuštiti, a on želi otići, to se mora poštivati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo