MISLILI ST / E DA NE MOŽE GORE OD 'SKUPINE SMRTI' ZA VATRENE? E pa pogledajte onda kakav su raspored utakmica dobili

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ako ste kojim slučajem mislili da ne može ispasti gore nego što je, zapravo i može

3.3.2020.
23:34
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini 3 najjačeg razreda Lige nacija, a protivnici su joj Portugal, aktualni europski prvak i pobjednik prvog izdanja Lige nacija, svjetski prvak Francuska, te Švedska, odlučeno je u utorak na ždrijebu u Amsterdamu. Ova se skupina svakako može nazvati "skupinom smrti", iako je izbornik Zlatko Dalić rekao da nema ništa protiv jakih protivnika.

"Znali smo da nas čekaju teški protivnici i tko god da je došao bio bi jak. Igrat ćemo sa svjetskim i europskim prvakom. Dobili smo vjerojatno najjaču moguću skupinu, ali to je ono što želimo, jake i atraktivne utakmice. Navijači će moći uživati, imat će što gledati. Važno je za Hrvatsku da smo opet u vrhu, da igramo najjače utakmice, atraktivni smo i svi nas hoće gledati", izjavio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Croatia manager Zlatko Dalic before the UEFA Euro 2020 qualifying match at The Cardiff City Stadium, Cardiff., Image: 476523754, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Nigel French / Press Association / Profimedia

Težak raspored

E sada, ako ste kojim slučajem mislili da ne može ispasti gore nego što je, zapravo i može jer je Hrvatska dobila jako težak raspored utakmica. Vatreni otvaraju 5. rujna u Portugalu, a tri dana kasnije gostuju kod Francuske. Dakle, paklena tri dana...

Zatim slijede domaće utakmice protiv Švedske (9. listopada) te Francuske tri dana kasnije. Mjesec dana zatim Hrvatska gostuje u Švedskoj (12. studeni), a Portugal u Hrvatskoj stiže 15. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo