Vijesti s Maksimira / Mislav Oršić ostaje u Dinamu

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Lijevo krilo zagrebačkog Dinama Mislav Oršić neće otići u engleskog prvoligaša Burnley.

29.1.2022.
10:18
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Proteklih dana velik interes javnosti i navijača izazvao je mogući transfer igrača Mislava Oršića u engleski Burnley. Pojavila se informacija da je Burnleyjev predsjednik osobno došao u Zagreb kako bi privolio najboljeg igrača Dinama na transfer no zagrebački klub je danas zaključio priču priopčenjem za javnost.

"GNK Dinamo obavještava javnost da je donesena odluka da Mislav Oršić i dalje ostaje igrač Dinama te se veselimo što će zajedno sa svojim suigračima sudjelovati u nastavku sezone i svojim igrama doprinijeti ostvarivanju cilja, a to je osvajanje novog naslova prvaka Hrvatske", napisali su na svojim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča o Oršićevom transferu se zakotrljala prošlog tjedna, a izvještaji engleskih medija su sugerirali da je riječ o sigurnom poslu. Spominjala se cifra između 8.5 i 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Borba za titulu /

Počinje najluđe HNL proljeće u povijesti: Tri izazivača u jurišu na Dinamov primat

Image
Borba za titulu /

Počinje najluđe HNL proljeće u povijesti: Tri izazivača u jurišu na Dinamov primat

"Oršićev prelazak u Burnley samo što nije i formalno obavljen. Preostalo je još tek da se hrvatskom nogometašu odobri engleska radna dozvola", objavio je jučer Alan Nixon iz Suna no očito je došlo do zaokreta u posljednjem trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislav Oršić je prije četiri sezone na mala vrata došao iz korejskog Ulsana za milijun eura. Od tad se prometnuo u glavnog igrača Dinama odigravši 168 utakmica u kojima je postigao 67 golova uz 31 asistenciju. Bio je ključan igrač u europskim pohodima Plavih proteklih nekoliko sezona, a u pamćenju navijača ostaju dva impresivna hat-trica protiv Tottenhama i Atalante. Oršićev ostanak će biti važan čimbenik u Dinamovom pokušaju da obrani titulu prvaka Hrvatske ove sezone. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo