OTVORIO DUŠU / Mišić Grcima: 'Nažalost, naša momčad nema takav stadion'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Veznjak Dinama u Grčkoj je igrao od siječnja 2019. do lipnja 2020. nosio dres PAOK-a, a ne skriva oduševljenje novom OPAP Arenom na kojoj igra AEK

6.8.2023.
21:29
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U utorak nas čeka prva utakmica trećeg pretkola između AEK-a i Dinama, a za grčke medije je uoči gostovanja u Ateni pričao veznjak Plavih Josip Mišić.

Image
NAKON KIKSA /

Livaković: 'Nismo zadovoljni, ali vjerujem da će sve biti dobro'

Image
NAKON KIKSA /

Livaković: 'Nismo zadovoljni, ali vjerujem da će sve biti dobro'

"Možemo reći da nam ždrijeb nije bio naklonjen. Možda smo dobili najtežeg mogućeg protivnika, ali tako stvari stoje. Ali vjerujemo u sebe. Poštujemo AEK, ali najviše smo fokusirani na sebe. Znamo da je naš cilj svake godine skupine Lige prvaka i ako želiš doći tamo moraš pobijediti svakoga tko ti se nađe na putu", rekao je Mišić za Gazzetta.gr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Dinama u Grčkoj je igrao od siječnja 2019. do lipnja 2020. nosio dres PAOK-a, a ne skriva oduševljenje novom OPAP Arenom na kojoj igra AEK.

"Veselimo se što ćemo igrati na novom stadionu AEK-a. Nažalost, naša momčad nema takav stadion, lijepo je natjecati se na novim stadionima. Mislim da će i atmosfera biti odlična. Sretan sam što drugu utakmicu igramo kod kuće, gdje također očekujemo fantastičnu podršku i atmosferu naših navijača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U AEK-u igra bivši dinamovac Domagoj Vida.

"Vida je sjajan igrač i fantastična osoba. Napravio je veliku karijeru koja još nije gotova. Za reprezentaciju je odigrao preko 100 utakmica i osvajao medalje. Nitko neće reći ništa negativno o njemu. Jako sam sretan što ću ga vidjeti i nadam se da je spreman za naše međusobne utakmice jer sam čuo da se nedavno ozlijedio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Mišić nikog drugog iz AEK-a želio izdvajati.

"AEK ima nekoliko dobrih igrača, pojačao je roster i izgleda da su u dobroj formi. Danas i sutra ćemo napraviti detaljnu analizu i vidjeti kako se najbolje pripremiti za ovu utakmicu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj nije želio dati prognozu.

"Vidjet ćemo. Mnogo je čimbenika koji mogu odrediti ishod. Pripremit ćemo se i dati sve od sebe da ostvarimo cilj, a to je plasman u skupine Lige prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo