Kapetan Hajduka priznao: Odlazak u Dinamo mi je mrlja u karijeri

Mirko Hrgović (34) nije se umirovio, bivši nogometaš Dinama i Hajduka nastavio je karijeru u Zadru, a još se jednom osvrnuo na teške dane u karijeri kada je stigao u Dinamo...

27.9.2013.
17:48
VOYO logo

"Tada me u Hajduku iz nekih razloga nisu htjeli i ja sam u Dinamo otišao iz revolta. Danas na sve to gledam kao na neku mrlju, ali u trenutku kad sam donosio odluku za mene je Dinamo bio iskorak. Ne bježim da se sve to nije za mene pokazalo dobrim, ali odavno sam to potisnuo u drugi plan. Život ide dalje", rekao je Hrgović o odlasku u metropolu.

U nedjelju će s novim klubom -Zadrom imati priliku nokautirati Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I sam znam da Dinamu nije drago igrati u Zadru, nezgodno je uvijek, uvjerio sam se. Ambijent je takav da Zagrepčanima nije ugodno, a Zadar je uvijek motiviran. Imamo neke adute, vjerujem da ćemo pružiti dobru igru, da ćemo parirati iako treba znati da je nominalna Dinamova kvaliteta iznad naše."

Na pitanje da li žali zbog nečeg u karijeri, Hrgović je za Sportske novosti rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih mogao naći nešto zbog čega bih žalio. Igrao sam u dva najveća hrvatska kluba i bio kapetan Hajduka, igrao sam u različitim državama (Hrvatska, BiH, Japan, Njemačka), prošao dosta toga, vidio puno. Od dječačkih sam dana znao da ću biti nogometaš."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo