Mini Vatreni u šoku: 'Strašno sam razočaran, ne mogu vam to ni opisati'

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija (U-21) nije se uspjela plasirati na završnicu EURA 2015., koje se igra u Češkoj.

14.10.2014.
21:36
VOYO logo

Tako Hrvatska niti nakon 10 godina posta neće vidjeti završnicu jednog velikog natjecanja za igrače do 21 godine. Stoga je razočaranje igrača i stručnog stožera U-21 reprezentacije veliko.

"Smatram da imamo za čime žaliti. Imali smo svoje prilike, nismo ih zabili, a u nogometu se to sve vrati kao bumerang. Gol za 1:2 potpuno nas je slomio, više nismo imali moći za novi povratak. Da, zabio sam oba pogotka u ovom razigravanju, imao sam određenih problema s ozljedama i ovo je zasigurno nagovještaj boljih dana, ali u ovom trenutku ipak mi ne predstavljaju baš nikakvu utjehu. Nikakvu!", izjavio je strijelac jedinog pogotka za Hrvatsku Marko Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj nije pomogao niti igrač B momčadi Barcelone Alen Halilović, koji je dirigirao igrom protiv Engleske.

https://vine.co/v/OqOBZaXwqla/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta, ne mogu vam opisati koliko mi je žao što je završilo tako kako je završilo... Mislim kako nitko ne može reći da nismo htjeli i željeli, ali u ovom trenutku to nije bilo dovoljno", kazao je Halilović za Sportske novosti.

Matej Mitrović je bio u istom "modu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OqOjqbPFq2d/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

"Razočaran sam rezultatom, strašno razočaran, ne mogu vam to ni opisati. Ovo je stvarno poraz koji boli, jer bila je ovo velika prilika naše generacije. Koliko mi je žao zbog nas samih, toliko mi je žao i zbog naših navijačima koji su nas bodrili cijelu utakmicu. Hvala mojim Vinkovčanima i Slavoncima"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Nenad Gračan iznio je svoje viđenje dvoboja.

"Normalno da mi je žao što nismo uspjeli, međutim, protivnik je bio bolji u obje utakmice. Premda smo mi u nekim situacijama djelovali više nego solidno pa se budio optimizam, nada da ćemo stvari nekako preokrenuti u vlastitu korist. Trebali smo se bolje organizirati, činjenica je da smo morali bez nekolicine najboljih nogometaša koje nije lako zamijeniti. To se osjetilo", kazao je Gračan, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče samog sustava natjecanja, taj model nije pravedan, eliminiraju se mnoge odlične reprezentacije. No, kad se sve sabere zadatak mladih momčadi je da stvaraju kadar za one vodeće, za A selekcije. Veseli što mi to činimo".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo