MILAN MISLI OZBILJNO, U PREGOVORIMA SU SA IBRAHIMOVIĆEM: / Na San Siru ne kriju svoju ideju, ali postoji i jedan problem

Image
Foto: AFP

Ibrahimović (37) je za Milan zabio 56 golova u 85 utakmica

3.11.2018.
10:40
AFP
VOYO logo

U Milanu najozbiljnije razmišljaju da u siječanjskom prijalznom roku pojačaju napadački red dovođenjem proslavljenog švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića. Rossoneri takvu ideju, uostalom, nikad nisu niti krili, a znano je i da nogometaš LA Galaxyja nikad nije krio niti ljubav prema crveno-crnom dresu u kojem je odigrao 85 utakmica uz 56 golova i 24 asistencije u njima.

Zajedničkim su naporima Ibrahimović i Milan osvojili naslov talijanskih prvaka u sezoni 2010/11 i premda je više uspjeha imao nastupajući za gradskog rivala Inter on sam uvijek je lijepo govorio upravo o tom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori su u tijeku

La Gazzetta dello Sport navodi da su pregovori u tijeku i da bi bivši as Paris Saint-Germaina i Manchester Uniteda trebao napustiti aktualni klub budući da s njim nije izborio mjesto u doigravanju MLS-a. Ipak, navodi se, postoji i jedan problem, a to je Financijski fair-play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu su već potrošili 40 milijuna eura na dovođenje Lucasa Paquete i vrlo je upitno koliko još mjesta za potpisivanje igrača imaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo