MIHAJLOVIĆ PLAČE ZA MANDŽUKIĆEM: / Umjesto njega ima krivog Marija

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Problemi koje Mario Balotelli ima nisu fizičke naravni, već on jednostavno ne može držati koncentraciju na nogomet dugo koliko je potrebno.

12.3.2016.
14:33
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Pritom je srpski trener povukao usporedbu između svog i napadača Juventusove momčadi Marija Madžukića. Poprilično je jasno da bi Mihajlović više volio brinuti oko karijere hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvala za Mandžukića

"Pogledajte samo kakav je duh Juventus pokazao u utakmici protiv Sassuola u petak. Oni su i dalje gladni nakon četiri uzastopna naslova prvaka. Po pitanju stava korak su ispred svih, jer se igrači kao što su Mario Mandžukić i Paulo Dybala žrtvuju radom za ostatak momčadi. To mora biti i naš cilj", siguran je srpski trener koji zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balotelli na treningu uspije jednom iz pet pokušaja napraviti ono što od njega tražim i to samo zato što nije koncentriran. Ne bih ga želio uspoređivati Mandžukića i Balotellija, nisu isti tip igrača, ali on bi morao više raditi bez lopte. Napredak ovisi o njemu samome, mu mu želimo pomoći, no prije toga on si mora pomoći sam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo