Platini se poklonio Markoviću: 'Zbog toga će zauvijek ostati upamćen'

'Marković je imao izvanrednu karijeru kao igrač, trener i nogometni dužnosnik i zbog toga će zauvijek ostati upamćen', izjavio je predsjednik UEFA-e Michel Platini.

23.9.2013.
19:13
VOYO logo

Izrazi sućuti povodom odlaska čovjeka koji je obilježio hrvatski nogomet Vlatka Markovića stigli su sa svih strana – od predsjednika Sabora Josipa Leke, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, FIFA-e, UEFA-e te Srpskog nogometnog saveza i izbornika OrlovaSiniše Mihajlovića.

Odlazak Markovića teško su primili njegovi bivši suradnici i ljudi iz nogometnog okružja koji su ga poznavali i s njim surađivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznao sam ga kao igrač kada je on bio trener Nice. Marković je imao izvanrednu karijeru kao igrač, trener i nogometni dužnosnik i zbog toga će zauvijek ostati upamćen", izjavio je predsjednik UEFA-e Michel Platini, a Milan Bandić na Facebooku objavio:

"Smrću Vlatka Markovića hrvatski sport ostao je bez jednog od svojih najboljih nogometaša svih vremena, uglednog sportskog dužnosnika, osvjedočenog domoljuba i počasnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Našeg Vlatka, s kojim sam imao čast i privilegiju prijateljevati, s njim se družiti i surađivati na mnogim društvenim i sportskim projektima – krasile su plemenite ljudske vrline i visoka sportska etika. Na tom tragu trajno je zadužio zagrebački sport i Grad Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeloj obitelji upućujem izraze iskrene sućuti. U ovom tužnom času u mislima s vama."

Komemoracija na kojoj će se najbliži suradnici i nogometni svijet oprostiti od Vlatka Markovića održat će se najvjerojatnije u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo