Sammir odlazi? Bit će to najveći transfer u povijesti kluba

3.11.2012.
10:52
VOYO logo

Zdravko Mamić je očito konačno našao kupca za svog 'filha'. Sammir neće završiti u jednoj od liga petice, kako se nadao, već u novoj 'meki' za hrvatske reprezentativce - Ukrajini.

Ukrajinski mediji posljednjih su se dana raspisali o velikom interesu Metalista iz Harkiva za Dinamovom zvijezdom, a novopečeni hrvatski reprezentativac trebao bi im pomoći u borbi za vrh ukrajinskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici Dinama već znaju za interes Ukrajinaca, no kako piše Jutarnji listslužbene ponude u Maksimiru još nema. Skauti Metalista nekoliko su puta pohodili utakmice Dinama (najavljeno i nenajavljeno), te se uvjerili u sposobnosti Dinamova Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir bi se u Harkivu mogao vrlo lako snaći, jer u momčadi imaju čak pet Brazilaca i šest nogometaša iz Argentine. Platežna moć Ukrajinaca vrlo bi lako mogla zadovoljiti apetite Zdravka Mamića, a Sammir bi se prema Ukrajini mogao zaputiti u transferu vrijednom 7-8 milijuna eura, čime bi postao i najskuplji igrač u povijesti tog ukrajinskog kluba. No, u cijelu priču bi se mogao umješati i kijevski Dinamo, Kranjčarov i Vukojevićev klub navodno je spreman platiti i deset milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo